כבר מהפגישה הראשונה אמיר לחלוטין קלט את הטעם המוסיקלי שלנו בצורה מושלמת. הוא שאל מה הסגנונות שאנחנו אוהבים וביקש שירים לדוגמא - ומזה ישר ידע למצוא לנו גרסאות מעניינות ומגניבות לשירים שאנחנו אוהבים וגם למצוא עוד דברים שהם בדיוק באותו הסגנון.
בנוסף לזה היינו ממש אבל ממש בעייתיים בבחירת שיר חופה ולא הצלחנו למצוא משהו שהרגשנו שלמים איתו. עד שהגענו לאמיר.. אמיר ישב איתנו במשך איזה שעה וחצי רק על הקטע הזה ולא התייאש עם עוד אופציה ועוד אופציה (הכל לפי הסגנון שלנו כמובן) עד שמצאנו את השיר המושלם מבחינתנו.
בנוסף לזה העברנו לאמיר רשימה ארוכה של שירים שבא לנו עליהם והוא קיבל את כולם באהבה. באירוע עצמו - לא היינו צריכים לעשות דבר. הכל תקתק והיה בסנכרון מושלם לאירוע. כל שיר שביקשנו קיבל בדיוק את המקום הנכון לו באירוע. המעברים היו חלקים והמוסיקה הוסיפה נופך מרגש וכיפי כל החלק הראשון של האירוע. אח"כ במסיבה אמיר תיחזק את הרחבה ברמה הכי טובה שיש, קרא את הקהל בצורה מדויקת ונתן פשוט וייב כיפי שרק גרם לכולם לרצות להמשיך ולהמשיך. בשתיים וחצי פשוט אמרנו לו לעצור כי הגיע הזמן לשלוח את כולם הביתה :)
בקיצור באמת שהמוזיקה בחתונה הייתה בדיוק מה שרצינו וכל התקשורת הייתה ממש מעל לציפיות. כיף גדול. ממליצים בחום ואהבה.
עידן ונועה - 6.7.17...