המהירות שהתאהבנו בדיג'יי המדהים הזה היתה כל כך מהירה-שידענו הוא הולך להיות חלק מהיום המאושר בחיינו(:
כפיר איש יקר- מהפגישה הראשונה איתך הרגשנו את החיבור ואת האהבה שלך ללקוחות שלך(: מהמיני מסיבה שהרמת לנו במשרד שלך(שרק בחתונה אנשים הבינו למה חפרנו לנו כל כך עליך) ועד לערב המוצלח שבו 97% מהאורחים היו ברחבת הריקודים לאורך כל הערב (האולם העביר את שולחן הקינוחים למרכז הרחבה מרוב שכולם רצו להישאר) קיבלנו ביקורות מושלמות עליך,על מעברי השירים החלקים,על האווירה המטורפת לאורך הערב ועל כל הרגעים שריגשו את כולם. אין ספק שזוג שיפגוש אותך -יזכה אם תהיה פנוי ביום שלו(שאלו אותי איך הצלחתי לתפוס את כפיר...פשוט אוהבים אותך!) שתצליח לשמח כמה שיותר אנשים,מחכים לפגוש אותך בעתיד(:...
תאריך קבלת השירות: 01/02/18 אהבתי: מקצועי,עדכני,יודע לקרוא את הקהל,סיטואציות ומצבים בהם עלולים להיתקל בחתונה-ומראה לנו איך הוא מתמודד איתן(סימולציות שאפילו לא חשבנו עליהן כאורחים בחתונה) אין ספק שהניסיון רב השנים של כפיר מוכיח! לא אהבתי: למה יש רק אחד ממנו.