מושיקווווו האיש והאגדה!!!
האדם שבזכותו לא ראו רצפה בחתונה שלנו, רק מלא אנשים קופצים ומשתוללים!! האדם שהחזיק אותי מקפצת ברחבה עם עקבים כל החתונה שלי!
אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל.. לא פוגשים הרבה אנשים כמוך.. אנרגיות שיא כל הזמן! נהנינו מהמפגשים איתך, מהטיפים, הצחוקים והשירות המדהים והאיכותי שקיבלנו ממך! עברו כבר 3 חודשים מהחתונה והאורחים לא מפסיקים לדבר על השמחה שהייתה, הרחבה המפוצצת ורק שואלים מי זה הדיג'יי התותח הזה.. ולא סתם מייד אחרי החתונה שלי סגרה אצלך חברה מבלי לשאול יותר מידי שאלות על מחיר ועניינים, רק רצתה לדעת אם אתה פנוי ביום המיוחד שלה. אני רוצה להודות לך על אירוע בלתי נשכח, על חוויה מטורפת, על מסיבה אל תוך הלילה, על ששמרת על המבוגרים עד השעות הקטנות של הלילה, שגרמת לבוכרים לרקוד תימנים ולתימנים לרקוד בוכרית, על העובדה שאנשים לא יכלו להפסיק לרקוד גם כשהגישו כבר אוכל לשולחנות.. יש עוד כל כך הרבה דברים להגיד עליך, אבל לפעמים מספיק רק לראות את התמונות והוידאו וזה פשוט אומר הכל.. יש הרבה דיג'יים טובים, זה נכון. אבל מושיקו שטרן יש רק 1!!! ללא ספק זכינו.. הבחירה הכי טובה שלנו!
אין לי ספק שנתראה עוד בשמחות.
אוהבים אותך המון!
נופר וישראל אברהמוב 19/9/17...
תאריך קבלת השירות: 19/09/17 אהבתי: שירות חם, איכותי ואנרגיות חיוביות! לא אהבתי: כלום!!! מחיר: 7,000 הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל! היינו משלמים גם יותר!!!