החוויה שלנו עם east tlv פשוט הייתה מדהימה!!! חיפשנו אולם שונה ומיוחד וכך היה! מצאנו אולם אירועים יפיפיה, מדויק, עם שיק אורבני מהאגדות. מהרגע הראשון כל העובדים של המקום, שהרגיש ישר כמו בית, התייחסו אלינו כמו לחברים הכי טובים היו מלאי סבלנות, הכלה וזמינות בשעות וימים לא שגרתים בהחלט! הם רצו בטובתינו האישית לאורך כל התהליך, זרמו איתנו בראש פתוח על כל מה שרצינו וגם היו מאד מכוונים ומקצועים במקומות שבהם אנחנו הבנו פחות! האורחים שלנו לא הפסיקו לדבר על האוכל! בניצוחו של tom harai השף, שהיה פשוט מושלם ומקצועי!! על המקצועיות של המלצרים והברמנים! ועל העצוב, הקסם, החמימיות והאוירה המדהימה שיש במקום!
Yuval almoznino
ילווה אותנו עם המון הומור, קלילות, מקצועיות, סבלנות ואכפתיות אין סופית מהשניה שנכנסנו לקבל הצעת מחיר ועד השניה הזאת! כל הזמן בא לקראתינו וחשב על טובתינו דבר שנדיר למצוא!
keren ekhoize מנהלת האירוע שלנו שדאגה לנו לכל פיפס הכי קטן בהמון מקצועיות, זמינות והכלה ענקית עוד הרבה לפני האירוע! מהרגע שפגשנו אותה בישיבת הפקה, התנהגה כמו אמא לאורך כל התהליך עצרה תמיד לשאול איך המצב רוח ואיך מידת הלחץ, הייתה זמינה תמיד, ועוד יותר הפגינה את זה באירוע עצמו! תיקתקה כל דבר ועניין תוך כדי מתן תשומת לב אישית לנו, ולנפש שלנו דבר שהוא לא מובן מאילו בכלל, הכל בזכותה התנהל על הצד המושלם, הכיף והאוהב ביותר! תודה תודה
גם Beata Feldman מנהלת המשרד לקחה חלק חשוב באירוע שלנו ועזרה לנו עם הרבה דברים וממש דאגה לנו,
אין עליכם צוות האיסט אתם אלופי עולם! תודה! אנחנו ממליצים בחום! הכל היה מושלם לא הינו משנים כלום! אם הינו מתחתנים שוב לא הינו משנים דבר! תודה!! אוהבים אותכם!
שי-לי ואורי...