האולם הכי מדהים בת"א, אוכל פצצה! שירות אמין ואישי!
אני ונטלי התחתנו באולם קולטורה בסוף נובמבר, וחייבים לציין שאהבנו את האולם מהרגע הראשון, ארז היה מדהים, ליווה אותנו בכל התהליך, ענה לכל שאלותינו, גם בשעות הערב המאוחרות. תמיד כל מפגש עם ארז הרגיש כמו מפגש של חברים. אחלה של אווירה. ארז תודה רבה רבה.
חשוב לציין שהאולם מושלם לחתונות קטנות של עד 300 איש. אנחנו היינו חתונה של 200 וקצת. וזה היה מושלם לכמות האורחים הזו. תודה מיוחדת גם למיקי מנהל האירוע שעשה הכל, ובאמת הכל שהאירוע יהיה מתוקתק ומושלם. הוא מקצועי בטירוף! זמין לכל שאלה. מיקי תודה רבה גם לך, בלעדייך האירוע לא היה מתוקתק ככה.
האירוע תוזמן בפועל בדיוק כמו שרצינו, בחרנו לעשות חתונה הפוכה, קודם ארוחה ואחרי האוכל החופה. כך שהייתה קבלת פנים של חצי שעה -45ד' ואז פתחו את כל המזנונים לאיזה שעה וחצי (לבקשתינו) ואחרי זה טקס חופה, ולאחרי החופה המזנונים עדיין היו פתוחים לכל המאחרים ולא נסגרו עד מאוחר ממש כמו שסוכם! המנות מעולות!!! ממליץ בחום להגיע לטעימות רעבים כי כמות האוכל שמה לא נגמרת. אנחנו מאד אהבנו את הקינוחים. קיבלנו מכל האורחים פידבקים מעולים על האוכל, אמרו שזו הייתה אחת החתונות הכי מושקעות מבחינת אוכל ובאמת הכי טעים שהיה להם שלא היה מבייש מסעדות ברמה גבוהה.
חייבים לציין שגם ההגברה והתאורה באולם הם ברמה מאד מאד גבוהה, זה מאד חשוב כי זה מה שיוצר את אווירת המסיבה תאורה והגברה. האקוסטיקה מושלמת. המוזיקה שמה הייתה במידה הנכונה! לא מחרישת אוזניים אבל גם לא חלשה מדיי. אלא בול כמו שצריך!
האולם יש לו מרפסת מרשימה, ירוקה שמתשלבת טוב עם העיצוב האורבני, אני נטלי חושבים שזה מהמםם בטירוף.
צוות המלצרים והברמנים היו לבושים מסודר, היו אדיבים. קיבלנו פידבקים טובים על השירות של הבר והמלצרים. מלצרית המשפחה דאגה לכל צרכי המשפחות שלנו.
כמובן שיש חנייה בצמוד לאולם, עם שילוט מסודר והכוונה.
המחירים כמובן בהתאם, אבל לדעתינו שמסכמים את הכל, יש תמורה מאד טובה למחירים. הצוות מקצועי, מיקי מנהל אירוע מעולה וארז, אין עליו!
אז לסיכום בשבילי ובשביל נטלי זה היה אירוע מושלם, הכל תוקתק, כמו שרצינו, היה מדהים ויפה מאד. אוכל פצצה שתיה פצצה. באמת חתונה מדהימה של פעם בחיים. ממליצים בחום!! ...