חיפשתי שמלה דיי הרבה זמן, ועברנו אצל הרבה מעצבים, ושום דבר לא קלע לטעם שלי ב-100%. איכשהו במקרה, אמא שלי מצאה את האתר של מירב, ונתקלה באחת מהשמלות שלה. השמלה הזאת היתה בדיוק הטעם שלי, ולמחרת כבר התקשרנו וביררנו לגביה. היתה לנו התלבטות לגבי המרחק כי בכל זאת הסטודיו נמצא בחיפה, ובאמת לקח לנו זמן להחליט שאנחנו משקיעות את הזמן הזה ונוסעות. כשסוף סוף הגענו למירב, כבר הייתי מיואשת, והציפיות שלי לא היו גבוהות במיוחד. מדדתי 3 שמלות כשכל אחת מהן היתה "וואו", אחת יותר יפה מהשנייה! מעבר לכך שהדגמים שלה מאוד יפים ומיוחדים, והבדים סופר איכותיים, קיבלה אותנו מירב – איזו אישיות מדהימה! נעימה, סבלנית, רגועה, לבבית וחמה, וכמובן - מאוד מקצועית, תמיד קולטת את כל הפרטים הקטנים. רוב הפעמים שהגעתי לסטודיו של מעצב, קיבלה אותי אחת מהעובדות, והייתי ממש "ברת מזל" אם המעצבת היתה במקרה בסטודיו ואומרת לי "שלום". אצל מירב הרגשתי שקיבלתי יחס אישי מהמעצבת עצמה, כשבכל פעם היא נתנה את כל כולה. היתה מאוד קשובה לבקשות שלנו, ועשינו איזשהו תהליך ביחד ובסופו הגענו לתוצאה שרציתי וייחלתי אליה במשך כל הזמן הזה. קיבלתי, ועדיין מקבלת, אינסוף מחמאות על השמלה! אל תתלבטו, לכו לסולו מירב, ממליצה בחום!!!