יש הרבה מאוד צלמים מקצועיים, גלעד יש רק אחד.
מנקודת הראות של החתן, ואז הכלה (את הטוב שומרים לסוף :-) ) גלעד, והצוות שלו, הביא מקצועיות, שמחה, ורוגע ליום החשוב בחיינו.
מאז החתונה, אנחנו שמים לב איך חווית הצילום מהצד של החתן והכלה, וגם מהצד של האורחים, היא שונה מהותית...
תשומת הלב לפרטים, המאמץ הפיזי אפילו שהצלמים בצוות הזה עשו, אין דברים כאלו במקומות אחרים.
האפשרות להיות בחופה וממש לראות את הקהל מולך ולא צלמים תקועים לך בפרצוף, הוא משהו שפשוט לא קיים בתחום הזה, פרט לגלעד והצוות שלו שממש משקיעים להיות הכי שקופים שאפשר ועדיין לספק צילומי סטילס ווידאו מדהימים ומרגשים. קיבלנו את האלבומים, ומעבר לעיצוב, אפשר ממש להרגיש את האנשים בתמונות.
הכל כל כך חד וחי שזה מאוד חוויתי לעבור על האלבום. הצילומי וידאו שונים ממקומות אחרים, לא מביאים סרט אחד ארוך קלישאתי ולעוס.
איכות מטורפת בכל הסרטים, המוזיקה מתחברת לכל סרט, רואים ומתרגשים כל פעם מחדש :-) קצת מהנקודת מבט של הכלה:
אז היה לי שלב הכנות לא כל כך קל... בהתחלה הכל היה בסדר והכל תיקתק, ואז.. אז התחילו הבעיות. אז היה קרייסס עם השמלה שהתגלתה עם קרע שלא היה שם יום לפני. היה קרייסס עם התשלום למאפרת שמנע מאיתנו לצאת לצילומים. ..ובאופן כללי התחלתי להיכנס ממש לפאניקה ועצבים.
גלעד ודביר (הצלם וידאו שבא איתו לשלב ההכנות) עזרו לשמור על מצב רוח טוב ולהבהיר שאף אחד לא ייעכב חתן וכלה ביום חתונתם. הם עזרו לי בשלב שגם אני וגם הגדוד מלוות שלי היינו אובדות עצות, ועל כך אני אסירת תודה.
מעבר לזה, אציין שהמאפרת משום מה ראתה לנכון להתחצף אליי תוך כדי שהיא מאפרת אותי, ודביר נכנס בה :).
עוד משהו נוסף אחד לסיום, בגלל הבלגנים הרבים שהיו, הגענו לצילומים במצב לא אופטימלי בכלל לצילומים מבחינת שמש (וגם זה היה יום מעונן), ולמרות זאת קיבלנו תוצרים מדהימים ביופיים, ומגוונים מאוד. הספקנו ללכת רק ללוקיישן אחד לצילומים, ובתמונות זה נראה שהיינו ב-3-4 מקומות שונים ומיוחדים. לוקיישן שגלעד בחר על סמך הסגנון שאמרנו לו שאנו מעוניינים בו....