הגעתי ליקיר אביב לצילום מגנטים לחתונה דרך סטודנטים נישאים. הוא אמר שהוא בדר"כ לא מגיע צפונה לקיסריה אבל שהפעם הוא יחרוג ממנהגו. את עיצוב ההזמנה יקיר ביקש שבוע מראש ואני שלחתי חודשיים מראש כי היה לי חשוב לראות את עיצוב המגנט לפני האירוע.
בשבוע שלפני האירוע יקיר לא היה זמין כלל, ואת עיצוב המגנט קיבלתי רק בערב לפני האירוע. להפתעתנו לאירוע הגיע צלם מטעם יקיר ולא יקיר עצמו, וזאת ללא שום הודעה מראש. הצלם הגיע 10 דקות לפני קבלת הפנים ועוד ביקש לעשות תמונות משפחה (מה שכמובן כבר לא היה רלוונטי). לטעמנו ההגדלות היו לא מחמיאות והיה מספר רב של מגנטים של הכלה לבד ושל הזוג (לא כל כך שמיש).
בנוסף הצלם שכח לתת לנו את התמונות בדיסק בסוף האירוע כפי שמחויב בחוזה. אחרי החתונה היינו צריכים לרדוף שוב אחרי יקיר וקיבלנו את התמונות שבוע אחרי החתונה. התאכזבנו לגלות כי קיבלנו רק חלק קטן מן התמונות (ראינו שחלק מהמגנטים שפותחו לא נמצאים). אנחנו עדיין מחכים לקבל את שאר התמונות כאשר החתונה הייתה לפני מעל לחודש. התחושה הכללית שקיבלנו היא שכיוון שהתחתנו בתקופה עמוסה (ספטמבר) ודרך סטודנטים נישאים במחיר מוזל ליקיר לא היה שווה להשקיע בנו מאמץ או זמן....
תאריך קבלת השירות: 19/09/17 אהבתי: איכות המגנטים ועיצובם. מחיר. לא אהבתי: ההתנהלות מולו: שלח מישהו אחר, לא היה זמין, לא קיבלתי את כל התמונות עד היום. מחיר: 1,100 הערות לגבי המחיר: דרך סטודנטים נישאים.