התחתנו ב-18.10.17 בלילות קסומים. מייד כשהגענו להתרשם מהמקום, התאהבנו בחופה וובגן המהממיםםם. אבי המדהים, אחד מבעלי המקום, היה אדיב ואכפתי מהשלב הראשון; בא לקראתנו בכל נושא שפנינו אליו ונתן לנו הרגשה שתמיד יש על מה לדבר ולמי לפנות. יותר מזה, כשלושה ימים לפני החתונה הבנו שעלינו להוריד את מינימום המוזמנים מ-320 ל-300 בעקבות אבל באחת המשפחות, ואבי לא היסס לרגע ואישר את הורדת המוזמנים מבלי אפילו לנסות ולהעלות את מחיר המנה בהתאם. האנושיות וההבנה כ"כ לא מובנות מאליהן, בטח בתעשיית החתונות. הדבר שהכי עניין אותו היה שנהיה רגועים לקראת החתונה, ובפרט שביום האירוע נהיה מרוצים.
גם אוהד, מנהל האירוע, הרגיע ותמך לאורך כל יום החתונה – דאג שנהיה רגועים, הסביר הכל בסבלנות ובמקצועיות. יותר מזה, כשראה שאנחנו לא ברחבה, מייד הגיע לחדר חתן-כלה כדי לבדוק שהכל בסדר, וכשראה שנתפס לי השריר, בלי להסס בכלל, החל לעסות לי את הרגל עד שהרגשתי שאני יכולה לחזור לרחבה – אין דברים כאלה, באמת!!! החל מהבעלים המדהימים של האולם, המשך באוהד מנהל האירוע ועד לאחרון המלצרים שנתנו שירות אדיב לכולם, יצאנו סופר מרוצים ועד עכשיו אנחנו מקבלים פידבקים חיוביים וים מחמאות על המקום, על האוכל ועל השירות.
זה באמת נדיר מבחינתנו למצוא מקום כ"כ יפה ומדהים במחיר סופר אטרקטיבי שבכלל לא תואם לשוק החתונות היום, ובנוסף לזכות ליחס כזה מדהים ומתחשב מכל הצוות. באמת שזו הבחירה הכי טובה שעשינו!!! ממליצים בחום לכל מי שרוצה להתחתן במקום מדהים בלי להתחיל את החיים במינוס.
תאריך קבלת השירות: 18/10/17 אהבתי: פשוט הכל!!! המקום עצמו, המחיר והיחס. פשוט מושלם לא אהבתי: כלום הערות לגבי המחיר: מחיר שווה לכל כיס!!!