ראשית, אנחנו עדיין נרגשים ותחושת האושר עדיין מציפה אותנו, ולפורט 15 ולצוות המדהים יש חלק בלתי נפרד מהתחושה הנפלאה.
התחתנו בפורט בתאריך ה- 19/09/17, 310 מוזמנים.
נתחיל מרגע בחירת המקום, המבנה העותומני המדהים שעל אף השיפוץ נותר עם קסם מיוחד, והגג המטורף ממנו ניתן לראות את יפו העתיקה, הים ות"א פשוט השאירו אותנו פעורי פה. מרגע סגירת האירוע צוות פורט 15 שכולל את מעיין, מיידן, איתי ויעקב היו שם בשבילנו ונענו לכל בקשה, ותמיד עם חיוך רחב.
אין מספיק מילים להודות לכם!! מיידן ומעיין הלב של המקום- תודה לכן על הליווי הצמוד.
לאיתי מנהל האירוע- אתה מלך!! הכל תקתק בצורה מושלמת ומקצועית, תודה לך על הליווי באירוע, היחס האישי והסובלנות..
לדניאל המהממת, מנהלת הבר של פורט 15, תודה רבה על השירות הנפלא שלך של הברמנים, הייתם אדירים ובהחלט הוספתם צבע לרחבה עם הפתעות וצ'יסרים. לקייטרינג קסם הכרמל, כתבנו המלצה בנפרד, אך בכמה מילים נסכם- הבחירה בכם הייתה ההחלטה הכי טובה שעשינו, האוכל היה פשוט טעים וברמה גבוהה מאוד וצוות המלצרים מקצועי ואדיב, כמות התשבוחות שקיבלנו מאורחים לא נגמרת. תום מנהל הקייטרינג היה מדהים ונענה לכל בקשה בצורה סובלנית, מקצועית ומהירה.
אין לנו ספק שהבחירה שלנו בפורט 15 הפכה את האירוע ללא פחות ממושלם!
שוב, תודה לכם ולכל הצוות- אתם מדהימים :)...