ואוווו כמה חכיתי לכתוב המלצה על עץ השדה ועל איסי המלך בפרט!!!
התחתנו ביום חמישי ה-14.9.17 בחתונת טבע מטורפת (הקמה מאפס), הקשר שלנו עם איסי התחיל עוד לפני שמצאנו שטח לפני כ-10 חודשים.
איסי (המלך יש לציין) ליווה אותנו לאורך כל הדרך במסירות, בסבלנות, במקצועיות שאין שנייה לה ובאהבה ענקית!
איסי היה לי לאוזן קשבת לכל בעיה ולכל התייעצות, הוא פשוט האדם הכי מדהים שיצא לנו להכיר בכל ארגוני החתונה שנמשכו כ-10 חודשים, הוא המלאך שלנו ♥
איסי הגיע פעמיים לשטח (חוץ מפגישת הספקים) כי היה לו חשוב לראות את השטח ולהבין איך ממקמים את השולחנות/ כיסאות וכו'... היה לו חשוב שהאירוע יהיה מושלם יותר מאיתנו :)
בטעימות היה לנו מאוד טעים אך ביקשנו לבצע מספר שינויים...
אז אחרי 10 חודשים של ארגונים, תכנונים והתרגשויות הגענו ליום חמישי הגדול ועץ השדה הקימו מטבח שטח מטורף עם כמות גדולה של מלצרים איכותיים (לא ילדים), יויו מנהל האירוע אחד האנשים המדהימים, דאג לנו כל הזמן שנאכל ואפילו הביא לנו מים לרחבה!!! בחיים שלי לא שמעתי כל כך הרבה מחמאות על אוכל בחתונה, אנשים לא הפסיקו לגשת אלינו ולהחמיא לנו על האוכל המשובח שעץ השדה הכינו- זה פשוט עשה אותנו מאושרים!
כל השינויים שביקשנו שיעשו בטעימות באו לידי ביטוי בחתונה ואנשים עפו על האוכל ולא הפסיקו לאכול.
בעמדה של הטורטיות באפטר פארטי (עמדה שנפתחה במיוחד עבורנו) אנשים גרדו את הצ'ילי קון קרנה מרוב שהיה להם טעים :)
אני מוכנה לחזור על כל ארגוני החתונה אם זה עם איסי ועץ השדה.
בקיצור עץ השדה עשו לנו את החתונה ועד עכשיו אנחנו מקבלים מחמאות על האוכל ועל כל צורת ההגשה ובאו לא נשכח את עמדת המאפייה המטורפת של עץ השדה- ואו!!!
עץ השדה יהיה הקייטרינג שלנו לכל אירוע שהוא וגם לכם כדאי אין קייטרינג כזה ואין אנשים מופלאים כמו איסי. ...
תאריך קבלת השירות: 14/09/17 אהבתי: באמת שאהבתי הכל הכל הכל! האוכל היה משובח המלצרים היו מקצועיים, מנהל האירוע היה מדהים ואיסי הוא פשוט מלאך! לא אהבתי: אין מה לא לאהוב הכל היה מושלם באמת שכך היה! הערות לגבי המחיר: מחיר מדהים, משתנה משטח לשטח- כולל שולחנות, כיסאות, מפות ומפיות