ב 4 מילים - Best value for money
לא יודעים איפה להתחיל, שמענו על טופ דוראן הרבה לפני שהתארסנו, ואמרנו שנבדוק אותו גם. טופ דוראן היה האולם הראשון שראינו, וישר התאהבנו. לאחר סקר שוק קצר הבנו שאין מקום יותר טוב שמציע חבילה שווה יותר, טעימה יותר ומשתלמת יותר מטופ דוראן.
טל קיבל אותנו לידיים שלו, והחל מתהליך סגירת החוזה ומטעימות, שאלות הזויות, חפירות בשעות לא שעות. הכל עבר בחיוך קוסם ו"בכיףףף" ורוגע שמאפיין את טל. נורא התלהבנו מהאוכל בטעימות ואורן השף בשיחה פנים מול פנים המליץ לנו מה ילך יותר טוב בהתחשב באופי האורחים שלנו.
בחירת העיצוב הייתה מאוד קלילה ונעימה – ולד המליץ לנו על דברים בהתאם לטעם האישי שלנו ותוך חצי שעה סגרנו את כל העיצוב.
בשבוע שלפני החתונה היה לנו המון שאלות שקשורות להזמנת שולחנות ישיבה וחלוקת אורחים וטל ענה על הכל בסבלנות מדהימה.
ביום האירוע הכל פשוט תקתק! דורון מנהל האירוע עשה הכל לפי הבקשות שלנו, דאג קודם כל שנאכל ולא נגיע לאירוע רעבים. כל הבקשות הכי קטנות שלנו בוצעו: בין אם זה לפזר קצת קישוטים בקבלת פנים או קישוטים ברחבה. בקשות של הורים בנוגע לאוכל ועוד, הכל היה פשוט כמו שביקשנו.
השירות שקיבלנו מהמלצרים ונותני השירות האחרים: הבר, עובדי המטבח ועוד היה ברמה מאוד גבוהה.
האולם מתאים לעד – 600 איש, היינו אירוע קטן של 209 איש והם סידרו את הרחבה ואת השולחנות כך שנראה כאילו האולם נועד לכמות שלנו בצורה מושלמת.
השלב של התחשבנות עבר בצורה חלקה ומדויקת, כמות האנשים שהאולם ספר היה בדיוק כמו שאנחנו ראינו בספירה שלנו.
ההרגשה שלנו הוא שהאולם פשוט רוצה לעשות שמח לזוג ונהנה מהתהליך. הכל עבר כל כך חלק וכל כך מושלם, שלא מדיימנת אותנו מתחנים באולם אחר.
התגובות של האורחים לא איחרו מלבוא: אוכל היה טעים, העיצוב היה מושלם, השירות סוף הדרך ועוד עוד.
כל מי שמתלבט – זה המקום הכי מושלם! האירוע שלכם יהיה ברמה גבוה בלי בעיות ותקלות. פשוט חוויה שהופכת לזיכרון מתוק.
אין לנו תלונה אחת על המקום, אם היינו עושים הכל שוב, היינו עושים בדיוק אותו הדבר
לא להתלבט פעמיים!!!!!! אנחנו זכינו!...
תאריך קבלת השירות: 23/08/17 אהבתי: הכל! בעיקר האיכפתיות לא אהבתי: שזה נגמר כל כך מהר! הערות לגבי המחיר: המחיר של דקה 90