טל הייתה הספק הראשון שסגרתי אחרי שהיה לנו תאריך. נורא חששתי לצאת מחופשת, יותר מידי מאופרת ולחלופין עם שיער נפוח או לא זוהרת מספיק. כמתולתלת ששום תסרוקת לא תופסת על השיער שלה חששתי עד לבוקר ההתארגנות שהשיער יראה רע. בחיפוש אחרי התסרוקת המושלמת עבורי נתקלתי בטל, ומתתי על הסגנון הטבעי שלה באיפור ועל הרמה הגבוהה של התסרוקות. הגעתי לאיפור נסיון ועפתי גם עליו. אבל כלום לא הכין אותי לכמה מושלמת יצאה התסרוקת, לכמה יפה, עדין וזוהר היה האיפור ביום החתונה. במהלך היום החמיאו לי שהייתי סופר קולית, רגועה וחייכנית. האמת היא שיכולתי להיות כזאת רק כי סמכתי על אנשי המקצוע שבחרתי ובראשם על טל, שתוציאי אותי הכי יפה- מה שאכן קרה. הכשרון החד פעמי שלה, עם הנעימות ביום הכי מלחיץ הם יקרים מפז. ומעבר לכך הסבלנות לכל שאלה והצקה במהלך התהליך עשו לי שקט נפשי שאין לו מחיר.
האיפור לא זז כל היום למרות שהצטלמנו בחוץ- באוגוסט. השיער נשאר יפה עד הבית. יצאתי הכי הכי יפה, שמחה ומרוצה. מומלצת בחום. מלכה!...
תאריך קבלת השירות: 15/08/17 אהבתי: רוגע, סבלנות, מענה מהיר לכל שאלה, כשרון!!! מחיר: 2,300 הערות לגבי המחיר: כולל איפור- שיער נסיון