התחתנו בשמים וארץ ב 3.8.17. לאחר כמה אולמות שראינו, הבנו מהר מאוד שזה זה. הכל התחיל בפגישה עם אילן מנהל המכירות. הבחור בא מוכן לפגישה (כמצופה, בכל זאת אנחנו הולכים לשים שם הרבה כסף), ולמרות שמדובר באיש מכירות - לא הרגשנו שכך הדבר. הציג את האולם כפי שהוא , מושלם ויפה, הסביר באופן מקצועי על אופן העבודה באולם, בא לקראתנו במחיר, עם רגישות והבנה אין סופית. ברגע שיצאנו מהפגישה הראשונה ידענו ששם אנחנו מתחתנים - אנחנו רוצים להישאר עם ההרגשה שאנחנו בידיים טובות, וכך הרגשנו!
לאחר מכן נפגשנו עם אבי ואנונו - מנהל האירוע. אין-מילים-לתאר! הבחור אלוף עולם! כפי שרשמתי על אילן בהתחלה, הפגישה התנהלה באופן מקצועי בטירוף ונעים, מעבר למצופה, אבי בעל ניסיון ויודע מה לעשות, נתן לנו טיפים ועצות חמות. כשיצאנו מהפגישה ההרגשה שאנחנו בידיים חמות התעצמה אף יותר!
ברגע האמת, עם כל ההתרגשות, האנרגיה, הבלבול אבי היה חד כתער! חופה, סרטוניםף צילומים הכל היה תחת שליטתו של אבי, הכל תקתק כמו שעון ועבר כמו משי! ההערכה והוכרת התודה שיש לנו היא מעל ומעבר!
האוכל, פשוט מושלם. הכל היה טעים ממש! לא היה אחד שאמר מילה רעה, אנשים עפוווווו על האוכל. החל ממנות בקבלת פנים עד הסלטים העיקריות והקנוחים.
שלומי - שהיה אחראי כל הבר, ממש קפטן ג/ק ספארו החתיך. בחור מלא אנרגיה, שמחה וצבע! שיכר את כולם באופן הכי טוב שיש!
אנחנו ממליצים בחום ואהבה על האולם , לא רק כי האוכל היה טעים והיופי של המקום , אלא במיוחד על השירות המקצועי, האדיב, האנושי והחם שבזכותו פשוט נהיננו מהחתונה ולא דאגנו לשום דבר אחר!! ...