אחרי שהתאכזבו שלהקה כנראה זה לא בתקציב שלנו, התחלנו לחפש דיג׳יי, בחיפוש אחרי דיג׳יי היו לנו הרבה בקשות.
חתונה של לא כל כך הרבה מוזמנים עם לא מעט אנשים שכבר לא כל כך צעירים, אוכלוסיה מעורבת של דוברי רוסית, מזרחים, איטלקים וכו׳.
אחרי שהמשפחה נכחה בחתונות והתאכזבו מכך שלא היה מקום למבוגרים מבחינת המוזיקה, לנו היה מאוד חשוב שזה לא יקרה אצלנו בחתונה ושלכולם יהיה מקום מבחינה מוזיקלית.
אל ארטיקה הגענו מהמלצות, אך על יוסי לא שמענו לפני כן.
בפגישת ההכרות פגשנו את יוסי, יוסי ישר קלט את הקו המוזיקלי שלנו והתחיל להכניס אותנו לאווירת החתונה, הבין את הבקשות וישר נתן לנו תחושה של איך המוזיקה תהיה בחתונה. בפגישה שנערכה כ3 שעות שהרגישו כמו 10 דקות מכיוון שכל כך נהנינו בחברתו, כל כך אהבנו את הניצוץ שיש ליוסי בעיניים כשהוא מדבר על מוזיקה וכשהוא מנגן, שכשיצאנו מהפגישה ישר הבנו שמצאנו את מה שחיפשו ושלא צריך שום להקה עם דיג׳יי כזה!
ובהחלט זאת הייתה אחת ההחלטות הכי טובה שעשינו בחתונה, בחתונה עצמה באמת היה מקום לכל אדם ואדם שהיה, המבוגרים והצעירים רקדו ללא הפסקה!
אחרי החתונה קיבלנו כל כך הרבה מחמאות על המוזיקה שידענו שלא טעינו בבחירה!
חוץ מזה שיוסי היה הדיג׳יי הכי טוב שיכולנו לבקש, הוא גם הפך לחבר ולאיש עצות בנוגע לכל דבר בחתונה!
אין ספק שאנחנו ממליצים עליו בעיניים עצומות!...
תאריך קבלת השירות: 25/05/17 אהבתי: את הניצוץ שלו והמקצועיות! מחיר: 5,000 הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל