אמ;לק - ממליצה בחום! שמלת הכלה שלי הייתה בדיוק כמו שחלמתי!!!!!
ועכשיו אפרט.
התחתנתי ב 28.06.17.
הגעתי לעמנואל אחרי לא מעט סיבובים אצל מיטב המעצבים והמעצבות.
אתחיל ואומר שהיחס שם היה שונה וכבר התאהבתי! בניגוד למקומות אחרים בהם את נפגשת עם איזו שהיא יועצת שהיא לא המעצבת ולא התופרת, בעמנואל את נפגשת עם המעצבת עצמה (מיכל המדהימה) וישר מקבלת יחס של מלכה.
התחושה היא שאכפת ממך ושבאמת מקשיבים לך. עוד לפני שהביאו לי איזו שהיא שמלה למדוד, פזית שאלה אותי מה הסגנון שלי כדי להראות לי רק את הדברים הרלוונטיים. השמלה הראשונה והיחידה שמדדתי שם פשוט הייתה - וואו!. אמנם רציתי לעשות בה לא מעט שינויים (והכל נעשה כמו שרציתי), אבל הבד, הגזרה, החיתוכים והמראה הכללי היו פשוט כמו מה שחלמתי תמיד! בשלב הזה, מיכל, בסבלנות אין קץ חיפשה איתי בדים נוספים ועשתה הכל כדי שיחד נמצא את השילוב המושלם, זה שאני רוצה ויחמיא לי הכי הרבה.
מיכל עזרה לי להבין מה אני אוהבת ומה אני רוצה בשמלה שלי, דברים שלא ידעתי לומר בעצמי לעצמי עד שהגעתי לשם (אין מה לעשות, מקצועיות זו מקצועיות).
בלי להתלבט יותר מדי ידעתי ששם אני רוצה לסגור. בתהליך התפירה הרגשתי כמו מלכה.
הלנה וציונה התותחיות, הצליחו להגשים כל בקשה ורצון שלי ותפרו לי שמלה בדיוק כמו שחלמתי. כל השינויים שרציתי קרו וכל הזמן הרגשתי כמה חשוב להן להתחשב בדיוק ברצונות שלי ולעזור לי להשאר נאמנה לעצמי ולסגנון שלי (ולא ללכת אחרי כל מיני טרנדים ואחרי זה להתבאס). הן כל הזמן אמרו לי שאין מה להלחץ במהלך התהליך כי בסופו זה יהיה בדיוק מה שאני רוצה - וכך היה :). מיותר לציין שבחתונה קיבלתי אינסוף מחמאות על השמלה, על כמה שהיא הייתה מיוחדת ועל כמה שהיא יפהיפיה ומחמיאה לי. באמת אין סוף. אבל המחמאות הן לא החלק החשוב, מה שבאמת חשוב זה שאני הרגשתי כמו נסיכה ואני נראיתי בדיוק כמו שתמיד דמיינתי את עצמי בתור כלה.
תודה למיכל, הלנה ציונה ושאר הצוות המהמם - היה לי לעונג! אתן מוכשרות ומקסימות ובזכותכן נראיתי ביום הזה כמו שתמיד רציתי.
ולכל הכלות המתלבטות - פשוט אל תתלבטו. זה win-win :)
(אצרף תמונות בהמשך כישגיעו)....
אהבתי: המקצועיות ללא פשרות, הבדים האיכותיים והיחס החם לא אהבתי: אין דבר כזה