כרמל שינתה לי את כל נקודת הראיה לגבי איפור ! שלא לדבר על התסרוקת המהממת שהצליחה לעשות לי מהשיער הבעייתי שלי 😊
מהרגע שכרמל הגיעה אלי הביתה, היום שלי התחיל להיות מהנה בטירוף והרגשתי נסיכה ליום אחד.
כרמל עשתה לי גם את עיצוב השיער המקסים וגם את האיפור שגרם לי לעבור חוויה מתקנת מאירוע החתונה של אחותי הגדולה.
אני לא בחורה שמתאפרת הרבה וכרמל איפרה אותי בסבלנות ובצורה מושלמת שגרמה לי להרגיש בנוח כל שעות האירוע שלי וגם להבין שאיפור יפה לי ושאני יכולה להסתדר איתו.
לפני שהכרתי את כרמל, פחדתי שלא יצליחו לעשות משהו מיוחד מהשיער שלי כיוון שהוא שיער מתולתל מאוד ודי בעייתי. כבר מהשיחה הראשונה עם כרמל, לאחר שראתה את השיער שלי, הרגשתי שיש לי על מי לסמוך ושאני מדברת עם אשת מקצוע רצינית שתוכל לעצב לי את התלתלים ולשמור אותם בלי לעשות לי פן בעיצוב השיער וכך גם היה ! התלתלים השתלבו מקסים בתסרוקת המהממת שנוצרה !!!
מעבר להיותה מעצבת שיער מדהימה ומקצועית ומאפרת ברמות הכי גבוהות שיש, היא בן אדם מקסים ומצחיק בטירוף והיה כיף איתה בכל רגע ! עזרה לי להשאר רגועה וליהנות מכל רגע בשעות ההתארגנות שלפני החתונה עצמה ולא להפסיק לחייך 😄.
כמובן שכבר מקבלת הפנים של חתונתי, לא הפסיקו לפרגן ולהחמיא לי על התסרוקת והאיפור, פשוט הייתי "מוארת" ביום המאושר בחיי והרבה בזכות כרמל !
אז כרמל שוב תודה רבה על הכל !!!
ממליצה בחום לכולן ואם יש לך שיער בעייתי או מתולתל, כרמל היא הכתובת שלכן !...
תאריך קבלת השירות: 26/06/17 אהבתי: מקצועיות, הומור וכיף, סבלנות ולב גדול הערות לגבי המחיר: מחיר הוגן בהחלט לרמה כל כך גבוהה של עיצוב שיער ואיפור