וואוו וואוו וואוו!!!! איך בכלל אפשר להתחיל לסכם???
את יובל ענבר ה-מלך הכרנו לפני יותר משנה. בפגישתנו הראשונה הייתי לחוצה בטירוף, כי בכל זאת- אנו חדשים בתחום וחתונה זה עסק לא פשוט (בעיקר לפרפקציוניסטיות כמוני). יובל שקלט את ההתרגשות שלי לא הסכים לדבר "עסקים", אלא רק אחרי שארגע. היה חשוב לו כל כך שאהנה מהתהליך, וכל זאת עוד לפני שהוא בכלל מכיר אותי. בפגישה הזו יובל שבה את ליבנו. הפגישה לא עסקה בו- אלא בנו. יובל התעניין, הרגיע, עודד. הוא סיפר על עצמו, על אהבתו העצומה למה שהוא עושה. לא המילים הן ששכנעו אותנו, אלא הברק והרוך שהשתקפו מעיניו. הביטחון הכל-כך לא מתנשא, האינטליגנטיות, ההומור. בפגישה הזו היינו עם שתי הכלבות שלנו שקיבלו יחס v.i.p וזה כשלעצמו שבה אותנו (בעלי הכלבים יסכימו איתי).
מפה לשם עברה שנה... לאורך כל התהליך יובל היה לצידנו, ענה על כל שאלה באהבה גדולה, הקשיב, ייעץ, הרגיע וכל זאת מעומקי נשמתו. היה חשוב לו שנבין שאנחנו בעדיפות עליונה- ואחרי זה כל השאר. ידענו שאנחנו בידיים טובות, אך לא תיארנו לעצמינו עד כמה!!!
מה שהלך בחתונה!!!!!!! איזה אנרגיות, איזה שמח!!! אהבתו העצומה של יובל לתחום הורגשו בכל שנייה במהלך הערב! מוזיקה עדכנית, מותאמת לקהל ברמה כל כך מדויקת! אנשים לא זזו מהרחבה! הרחבה הייתה מ-פ-ו-צ-צ-ת עד השעות הקטנות של הלילה (היה כל כך מוצלח ש"שכחתי" לחלוץ את העקבים שבדיעבד קרעו לי את הרגליים). חשוב לציין שאני ובעלי קווקזים, כך שהיו באירוע מבוגרים בני העדה לצד המון צעירים. הניגודים יצרו אתגר ויובל פשוט ידע איך להשאיר את כולם ברחבה!! לאורך כל הערב!!!! לא כל אחד היה מצליח.. ובטח שלא כשמעבר למוזיקה, אתה אחראי גם על כל האטרקציות בערב החתונה! זיקוקים, קונפטי, בועות סבון, עשן כבד, בלונים מתפוצצים בסלואו, לייזרים, כפכפים, שטויות וגימיקים לרחבה, עגלת סוכריות גומי, מכונית קטנה שצילמה את הסלואו- כל אלו גם היו בניצוחו של יובל!!!! הכל תקתק בצורה מושלמת!!!!
וכמובן.. הדובדבן שבקצפת- יובל צילם את כל האירוע מעמדת הדי-ג'יי, כך שביום למחרת כבר צפינו בווידאו של החתונה!!!
מאז החתונה עבר שבוע, ועד היום שואלים אותי על הדיג'יי. מוזיקה היא משהו שזוכרים- ואת האירוע שלנו יזכרו עוד הרבה זמן. בעיקר בזכות המוזיקה, בניצוחו של יובל. כל כך, כל כך ממליצה!!!!!...