דף הבית   >   נותני השירות   >   מיקה שמלות כלה במחירים שפויים   >   חוות דעת של Romina

חוות דעת על מיקה שמלות כלה במחירים שפויים

Romina
סביר
מיקה היה המקום הראשון שנכנסתי אליו והאחרון, אחרי כמה שעות כבר הייתה לי שמלה ביד, השירות היה מעולה ואדיב. ביקשתי לעשות כמה תיקונים לשמלה ומיד קבעו לי תאריך למדידה שניה, כשהגעתי אחרי כמה זמן לבדוק את התיקונים, הם לא היו כפי שביקשתי, השמלה לא הייתה נקיה והיו בה כתמים. למרות ששאלתי כמה פעמים המוכרת אמרה לי שהיא עברה כבר ניקוי יבש ואין מה לעשות, הראתי לה את הכתמים הדי בולטים בשמלה וביקשתי שזה יטופל והיא הסכימה איתי שיש כתמים. שבוע לפני החתונה באתי למדידה וכדי לאסוף את השמלה, ושוב התיקונים (בעיות עם הרוכסן של השמלה) שביקשתי לא היו בסדר והייתי צריכה לחכות עד שהתופרת תסיים, בזמן הזה המוכרת זרקה לאמא שלי הערה לא במקום לגבי המשקל שלי, שזה היה הכי לא במקום!!! הייתי די המומה מכל העניין והתנהגות שלה, בעלת המקום דיברה איתי והתחילה להגיד לי שזה טבעי להעלות במשקל וזה בסדר אבל לא עליתי וגם אם כן, למה נראה לך שזה בסדר שהמוכרת שלך תגיד לי דבר כזה שבוע לפני החתונה!? פשוט רציתי לקחת את השמלה ולעוף משם. אז בנות שימו לב לא להסכים לקבל הערות שלא במקום! וסתם כדי לשתף, יומיים לפני החתונה עברתי על השמלה ופלא פלא אני רואה שיש עדיין כתמים ואני מוצאת את עצמי מנקה עם מסיר כתמים יומיים לפני החתונה שלי את השמלה. ...
תאריך קבלת השירות: 07/06/17
מחיר: 3,500
מיקה שמלות כלה במחירים שפויים
לפני 7 שנים
רומינה שלום,
מצטערת שזו היתה החוויה שלך, עשינו מאמצים רבים מאוד כדי שהשמלה תהיה לשביעות רצונך. לגבי עליה במשקל - כיוון שנדרשנו להרחיב את השמלה במדידה האחרונה נעמה שאלה את אמא שלך באופן פרטי אם עלית במקרה במשקל (ברגישות רבה), משום מה אמא שלך בחרה לשתף אותך במידע זה. יש לציין כי את הכלה הראשונה שמדווחת על חוסר רגישות של נעמה - לרוב התגובות עליה יותר ממדהימות.
לגבי ניקיון השמלה - השמלה אכן עברה ניקוי - כשנמסרה לך לא נראה היה עליה כל רבב - אם היינו רואות כתם כלשהו הנושא היה כמובן מטופל.
המון מזל טוב ואנרגיות טובות