ליאור והצוות המדהים, לליאור הגענו מתוך המלצה של גל מנהל הקייטרינג. ידעתי שאחד מהדברים החשובים כדי שהשירות יהיה טוב זה הקשר בין הספקים הבסיסיים. לכן הבחירה בבר שעובד עם הקייטרינג ומכיר אותו יכולה להיות בחירה מצוינת- וערמוניה היה הבר הראשון שבחרנו וסגרנו.
ליאור הזמין אותנו לראות את הבר באירוע, הגענו הברמנים היו יפים, חייכנים ואדיבים, קיבלנו הסבר מקצועי ומפורט לאורך כל הדרך. כל שאלה ופניה שהייתה לנו ליאור היה זמין וגם עזר לנו כדי שיהיה לנו את הכי טוב שאפשר. כששאלנו אם אפשר להוסיף שתיה משל עצמנו הוא זרם איתנו בירר לנו וגרם לנו להרגיש עם זה בנוח מה שנשאר בסוף החזיר לנו.
ביום האירוע, היה לנו צוות של 8 ברמנים מקצועיים חייכנים שירותיים. הצמידו לנו ברמנית שכל הזמן דאגה להביא לנו מים ולשאול אם הכל בסדר או אם אנחנו צרכים משהו, היא הסתובבה ברחבה עם צייסרים והעיפה את הרוקדים, הבר היה מפוצץ בצעירים ובאורחים כל הזמן, הייתה זרימה והמחמאות על הבר לא הספיקו להגיע על השירות, על המבחר על הזריזות בקיצור מדהימים.
אז ערמוניה המטורפים, ליאור והצוות תדה לכם על ערב משוגע שהרים לנו את האווירה, הרווה והשקה כל אורח, בזכותכם הרחבה הייתה מלאה בשמחה, ריקודים ונענועים עד אור הבוקר.