החתונה שלנו הייתה שילוב בין משפחה אמריקאית (אישתי), משפחה מרוקאית ענייפה (אמא שלי) ואשכנזים (אבא שלי). היה קצת מלחיץ בהתחלה לחשוב על איך נגרום לכולם להרגיש שייכים, מחוברים, שמחים ורוקדים בחתונה שלנו...
אייל לוי היה ה DJ בחתונה של אח שלי וכבר הבננו אז שאם יש מישהו שיוכל להתמודד עם האקלקטיות הזאת זה הוא.
החלטה מעולה!
לא רק שלא התאכזבנו, אלא התוצאה הסופית הייתה שרחבת הריקודים הייתה מלאה כל הזמן - גם בזמן האוכל. שפות שונות, גילאים שונים, תרבויות שונות... היה נראה כאילו בשלב מסויים המוזיקה פשוט היפנטה את כולם וקירבה אנשים שלא חשבנו שבחיים יאחזו אחד את השני בריקודים. היה צריך להיות שם כדי להאמין. שליטה מלאה במערכות ההגברה, תקשורת מעולה עם שאר צוות האולם, הגעה מאוד מוקדמת לאירוע כדי להתארגן ולוודא שהכל מתקתק היו רק חלק קטן ממה שאייל לוי עשה שעזר בהקמת האירוע הכייפי הזה. הכל עבד כמו שצריך: מיקרופונים לחופה, חיבור למקרן לצורך הקרנת סרטים, מיקרופונים לאנשים שהחליטו משום-מקום לשיר, והכי הכי חשוב: המוזיקה! לא היינו צריכים בכלל לתת לו כיוון. שילוב של ידע רחב במוזיקה עכשיוית ורגישות לקריאת אנשים ברחבת הריקודים גרם לשלמות האירוע והנצחתו בזכרוננו לעד. אייל אוהבים אותך מאוד! אתה תמיד מוזמן אלינו לניו יורק.
זואי ומושיק...
תאריך קבלת השירות: 01/06/17 אהבתי: מקצועיות, אהבה שלו למקצוע, קריאת אנשים ומצבים בזמן החתונה והתאמה של המוזיקה