הגענו לפגישה אצל מירב שקיבלה אותנו עם חיוך, הייתה כנה וישירה, שיקפה בפנינו את כל המידע שחשוב לדעת לפני שסוגרים עסקה, ענתה לנו על כל השאלות, תמיד הייתה זמינה וקשובה ושידרה לנו אמינות כבר מהרגע הראשון! מפגש הטעימות היה חוויה קולינרית שלא ידענו כמותה, שפע של מנות טעימות בטירוף ומעוצבות בצורה מעוררת תיאבון. על שירותי הבר אחראי שלומי שהכין לנו קוקטלים צבעוניים, פירותיים וקיציים שהמתיקו לאורחים את הערב והכניסו לאווירת השמחה :) העיצוב באולם מהיפים שראינו, פרחים אמיתיים בשלל צבעים עטרו את השולחות, כל מה שסוכם איתנו אכן היה ולא חסר דבר. הדובדבן שבקצפת היה אבי מנהל האירוע, שאין לנו ספק שהוא נכס אדיר לכל זוג ביום חתונתם! לא הפסיק לפנק, להרגיע, ליווה אותנו בכל הערב המיוחד שלנו, דאג לקיים את הפרטים הכי קטנים שביקשנו, היה קשוב מעל ומעבר ועשה לנו מלא שמח וטוב על הלב! ממליצים בחום על האולם "שמים וארץ" לא רק בגלל האוכל הטעים, היופי של המקום והעיצוב, אלא גם ובמיוחד בגלל הצוות המקצועי, האנושי והחם שעובד שם שעשה מעל ומעבר כדי שנצא מרוצים!