ה-די-ג'י. לאחר שהבנו שאילן הוא אחד המקצוענים המובחרים בתחום, הגענו לפגישת היכרות עמו בשעות הערב המאוחרות. הפגישה הרגישה לנו כמו בילוי לילי משובח – DJ עם ידע רחב ובלתי נגמר במוסיקה, אינטליגנטי, בעל חוש הומור, המשמיע לנו רצועות מוסיקליות איכותיות ואלגנטיות הבוקעות מתוך רמקולים גדולים, ללא ניסיונות מיותרים להרשים אותנו אלא מתוך רצון להכיר ולהבין מה אנחנו בעצם רוצים ומחפשים. יצאנו מפגישת ההיכרות בתחושה שאנו יכולים להסיר דאגה מלבינו ולהעביר אותה לאילן :) בערב האירוע כלל לא חשבנו על המוסיקה, אלא ידענו שאילן נמצא שם לתת את הופעתו בצורה המיטבית, וכך היה - מוסיקת קבלת פנים משובחת, שירים שבחרנו יחד וליוו את האירוע, ורחבת ריקודים שהייתה מלאה מהרגע הראשון בעיקר בזכות היכולת המופתית של אילן להגיע לכמה שיותר אנשים ולגרום להם פשוט להשתחרר, להשתטות וליהנות. קהל האורחים שלנו היה קהל מגוון, אך לא היה איש אשר נשאר אדיש ואנחנו בעצמינו נהנינו בטירוף! כבר במהלך האירוע, וכמובן שבסיומו, קיבלנו המון תשבחות על איכות המוסיקה והדי ג'י, אך אנו פשוט חייכנו לעצמנו וידענו שיחד עם אילן לא יכול היה להיות אחרת.
אילן היקר, מודים לך מקרב ליבינו, ומקנאים בזוגות שעתידים לזכות בך. נטלי ומיכאל.
תאריך קבלת השירות: 20/03/17 אהבתי: מקצועי מאוד, הרגיש את הקהל בצורה מדהימה! לא אהבתי: אהבנו את הכל :)