התחתנו ב26.4.2017 בגן "ארץ קדם" אנחנו עד עכשיו לא מפסיקים לקבל מחמאות על הגן המדהים על האוכל הטעים ועל כל הפרטים הקטנים.
הדבר הכי משמעותי עבורי שהחתונה הייתה ייחודית ,יש איזה מן קסם ב"ארץ קדם" שלא הרגשתי בשאר 15 האולמות שבדקתי לפני ( כן כן עשינו סקר מאד רחב). אם זה היחס האישי שקבלנו ממירי המדהימה שהיתה סבלנית ונענתה בחיוב לכל הבקשות שלנו , וממשיך ביופי העוצר נשימה של הגן , והכי חשוב ביום האירוע הכל תיקתק כמו שעון ובדיוק כמו שתיכננו , אבישי המנהל אירוע בן אדם עם ניסיון של 20 שנה פשוט הרגיע אותנו, דאג להכל - אין לי מילים איזה בן אדם תותח!!!!! החל מלעזור לאבא שלי לסדר את העניבה ועד לארגן את השולחנות כך שלא יפתח שולחן מיותר ושלכל אורח תהיה הרגשה נעימה, ומקום בלי שבכלל היינו צריכים לדאוג לזה בעצמנו. לסיכום מחיר הוגן צוות מדהים - אנשים אמיתיים וטובים ולא כמו הרבה מאד בעלי אולמות שרק רואים אותך כשטר מהלך$ וגם על האוכל לא הפסקנו לקבל מחמאות !!! מומלץ בהחלט!!!...
תאריך קבלת השירות: 26/04/17 מחיר: 70,000 הערות לגבי המחיר: דרך איזווד חבילה כולל צלם ודי ג'יי ואיפור ושיער לכלה