צוות freeprint שמכם הולך לפניכם ! הגענו לפרי פרינט דרך המלצות של כל מיני פורומים למתחתנים, ובכל פורום שמתי לב שהמליצו על המקום הזה, כך שלא היה ספק בכלל שאליו נילך ראשון. וכך היה, הלכנו אני ובן זוגי לפרי פרינט בחולון שבו קיבל אותנו ארז המקסים ושם גם סגרנו. לא היה לי מקום בכלל להתלבטות- יש להם מגוון עצום של הזמנות, מבחר של סוגי נייר מיוחדים, המחיר ההוגן שנתנו לנו, והכי חשוב צוות הקריאטיב המוכשר בטירוף !! מדובר בצוות שמקשיב אבל מקשיב באמת !, צוות שקולע בול לקו מחשבה שלך, צוות עם סבלנות שלא נגמרת, אנשים מקסימים אחד אחד - החל מארז המקצועי שידע לכוון ולעזור ולענות לנו על כל השאלות ועד לתומר וללירן המוכשרים שהכינו לנו הזמנה מהממת עם המון סבלנות.
לאחר הביקור הראשון בו בחרנו את ההזמנה שאנו מעוניינים, הצוות שלח לנו סקיצה למייל לאישור שלנו בכדי שנאמת את הפרטים שלנו על גבי ההזמנה. לאחר שאישרנו את המייל של הסקיצה הסופית ההזמנות היו מוכנות כבר אחרי 3 ימים ! הרגשנו כמו בשירות VIP !
אני מאוד פרפקציוניסטית, ואין ספק שעם פרי פרינט תהליך בחירת ההזמנה לחתונה היה קל, נעים ומרגש היה לראות את התוצאה הסופית!
מי שמחפש מקום מעולה להזמנות - רק פרי פרינט. ממליצה בחום:) המון מזל טוב למתחתנים. עדי ומתן...
תאריך קבלת השירות: 10-05-2017 אהבתי: הכול !! לא אהבתי: לא מצאתי דבר כזה