עם לילך ורועי המקסימים נפגשתי לראשונה בדירתם, ומיד החלטתי לשכור את שירותם לחתונה שלי. זוג מקצוענים, בעלי ניסיון רב באיפור ועיצוב שיער לכלות. אף על פי שיש להם לקוחה אחרת מידי יום, קיבלתי את ההרגשה שאני הלקוחה הכי חשובה שלהם, וזה היה סוד הקסם. ניסינו מספר תסרוקות, ולבסוף החלטתי להקשיב לחוות דעתו המקצועית של רועי, והתוצאה הייתה מהממת. התסרוקת שילבה צמות ופרחים לבקשתי, תוך שימוש באיכויות הטבעיות של השיער שלי, והתוצאה הייתה מיוחדת ולא-מתאמצת, כיאה לחתונת שישי בצהריים. האיפור היה מושלם, עדין וקליל, ולמרות זאת כמעט ולא הכרתי את עצמי. לילך ורועי נסעו כשעה (!) מהמרכז והגיעו בשעת בוקר מוקדמת לצימר שבו התארגנתי, מאחר והחתונה נערכה בדרום וקבלת הפנים נקבעה לשעה מוקדמת. האוירה הייתה משפחתית, שמחה וקלילה, פתיחה מצוינת ליום מדהים.
*המלצה למתחתנות ביום שישי: בדיעבד אולי הייתי בוחרת תסרוקת פחות מורכבת, מאחר והעיצוב לקח קצת יותר זמן ממה שתכננו, והעיכוב השפיע על המשך הלו"ז של היום (כמעט החמצנו את קבלת הפנים). עם זאת- קחו בחשבון שיהיו עיכובים, אבל אל תתפשרו על איכות. לילך ורועי הם הבחירה הנכונה.
תאריך קבלת השירות: 07/04/17 אהבתי: משפחתיות, מקצועיות, ניסיון ניכר בתחום