וואו! אין לנו מילים לתאר את התחושות שלנו!
כוכב הים הוא ללא ספק המקום הכי יפה בארץ להתחתן בו. המיקום והנוף מנצחים, האוכל טעים ברמות ואין אורח שלא התלהב מהמנות, המקום מטופח ומתוחזק ברמה הכי גבוהה שיש, עיצוב המקום יפייפיה ומושקע, וכל הצוות בלי יוצא מן הכלל- אלופים. מתחילת הדרך עבדנו מול ולרי המקסימה, שהתייחסה אלינו באהבה ובחום כמו משפחה (וכשולרי לא הייתה, יערה התייחסה אלינו באותו האופן), עם ארבל הנהדר שהיה פשוט כיף להתנהל מולו, בהמשך יצרנו קשר עם רן מנהל הבר שעשה לנו מחיר לשדרוג (וזיו שהיה מנהל הבר היום האירוע והיה תותח ונשמה), אחכ עם הדר המעצבת הנהדרת שעיצבה לנו חופה ומרכזי שולחן מדהימים, ואז הכרנו את רוני התותח שניהל את האירוע בכזה תיקתוק וחן ועבד מהלב עם חיוך רחב, ואת שני דיילת המשפחה המקסימה שלא הפסיקה לדאוג ולפנק אותנו ואת המשפחות.
ההתנהלות מול כל הגורמים הייתה כל כך זורמת וקלילה, עם חיוך ולב רחב ובאמת רצון שהאירוע יהיה מוצלח. הרבה מהארגון ומההחלטות נעשו בחו''ל, ורק שבוע לפני החתונה הגענו לארץ, ולרגע אחד לא היינו לחוצים או מודאגים ותמיד הרגשנו שאנחנו בידיים הכי טובות שיש. כל האורחים נהנו מהכל, והחתונה באמת הייתה כמו שחלמנו- כיפית, יפה, טעימה, והכל זרם כמו מים.... כוכב הים עובדים עם IPLAN, מה שמאוד מקל על סידורי ההושבה. כוכב הים הוא שילוב מושלם בין המקום הכי יפה בארץ (באמת, אי אפשר להתחרות בקו ראשון לים התיכון), מקצועיות ברמה הכי גבוהה שיש בכל התחומים, ואדיבות ומסירות של הנפשות הפועלות. אנחנו ממליצים בחום ומודים לכוכב הים על אירוע מדהים שנזכור לנצח!!!! אוהבים מאוד, מקס ונעמה 7.4.17...
אהבתי: הכל הכל הכל. נוף, אוכל, אלכוהול, עיצוב, הנפשות הפועלות שעובדות עם הלב, יחס מדהים