וואו.
קשה לתאר במילים את החוויה המדהימה שעברנו.
הגענו לאולם בעקבות המלצה של בני משפחה שהיו באירועים בשמיים וארץ ולא הפסיקו להחמיא על הכל.
נפגשנו עם אילן שמהרגע הראשון הצליח להיכנס לנו ללב וידענו שאין סיכוי שנבחר מקום אחר להתחתן בו.
מהרגע שסגרנו תאריך (זה היה בערך 10 חודשים לפני מועד החתונה ) ועד ליום שאחרי החתונה כל צוות האולם היה זמין עבורנו לכל שאלה או התלבטות.
אבי מנהל האירוע הוא קסם מיוחד. היה לצידנו בכל רגע שהיינו צריכים במהלך הערב המדהים שלנו, דאג שנאכל, נחייך, נהיה רגועים ולא נדאג לשום דבר. ביחד עם שני הסגנים שלו הם עשו עבודה מדהימה!
שלומי מנהל הבר הוא פשוט אדם נדיר! הוא איפשר לנו לשגע אותו ולהתלבט איתו על אלכוהול ושאר ירקות. בחתונה הוא דאג לפנק אותנו ואת האורחים/ות שלנו ויחד עם צוות הבר עשו לנו שמח וטוב על הלב.
צוות המלצרים/ות היה מקצועי ואדיב, לא הפסקנו לקבל מחמאות על השירות המדהים.
והאוכל, קשה לספור את מספר הפידבקים שקיבלנו על האוכל הטעים, החם והמיוחד במינו.
מהרגע שנכנסנו לאולם ביום החתונה הרגשנו שאנחנו נמצאים בבית שלנו. האווירה הייתה כל כך נעימה ומחבקת, התרגשנו מכל רגע.
אין לנו ספק שנמליץ לכל מי שאנחנו מכירים להתחתן בשמיים וארץ.
מי שרוצה חוויה שהיא מעל למצופה, אין ספק שחייב/ת לבחור בשמיים וארץ!
איזה כיף לנו שזכינו :)
ניב ולידור
05/04/17...
תאריך קבלת השירות: 05/04/17 אהבתי: המקצועיות, השירות, האוכל, העיצוב, היחס החם והאוהב, התחושה שאנחנו משפחה! לא אהבתי: אין דבר כזה!