מה כותבים על מקום שכזה?! מדהים, מהמם, מזמין ופשוט מעולה. אבל כל אלו לא יספיקו אז הנה מה שיש לנו לומר על הגלריה.
בהתחלה היו לנו חששות מהמרחק והמיקום - קניון אם הדרך. אבל ברגע שעולים במדרגות ונכנסים לאולם מרגישים אחרת לגמרי. כבר בכניסה שמים לב לעיצוב המקום שיורד לפרטי פרטים. מחשבה רבה הושקעה בכל דבר ודבר.
מעבר ליופי של המקום, הצוות של הגלריה מנצח את כולם!
מהשומרים בכניסה, דרך הברמנים ועד למנהל המקום.
בתחילה פגשנו את דנה ומתן בדרך לסגירת האירוע. שני אנשים מדהימים שקיבלו אותנו בחום ואהבה. ועוד לפני שסגרנו, התייחסו כאילו אנחנו רגע לפני האירוע.
אבל הכי חשוב לנו לציין את נועה - מנהלת האירוע שלנו.
מהרגע שנפגשנו החששות הוסרו! לא היינו צריכים להילחץ מכלום, היא הרגיעה והסבירה הכל. בזכותה יכולנו ליהנות מהאירוע ומההכנות. לא היינו צריכים לדאוג לכלום כי היא עשתה זאת בשבילנו. מתי שרק רצינו, פנינו בסמס או בשיחה וקיבלנו תשובה זריזה ומרגיעה. הרגשנו כאילו היא משפחה שאפשר פשוט לומר כל שעל הלב - התלבטויות, דאגות וגם לקבל עצות.
עוד מילה על מתן - לא חושבים שיש עוד מנהל אולם שמבין את הזוג ובא לקראתו בצורה כזו. פשוט מעל ומעבר. בנאדם מקסים שאפשר גם אליו לפנות בכל דבר ועניין ולקבל פיתרון מעולה!
אז תודה לכם צוות הגלריה המדהים שהפכתם את החתונה שלנו לאירוע של השנה!
אוהבים ומעריכים, אלינור וגל!...
תאריך קבלת השירות: 28/03/17 אהבתי: הכל היה מעולה, פירוט למעלה לא אהבתי: ממש כלום הערות לגבי המחיר: דרך איזיווד