המקום יפה ואלגנטי, האוכל סוף הדרך והיום כמה חודשים אחרי החתונה אנחנו עוד שומעים איזה אוכל טוב היה לנו בחתונה. האקוסטיקה פצצה, החתונה בפנים, החופה בחוץ, הגן יפה, מרווח, יש המון מקומות יישבה מול החופה.
אך לנו כחתן וכלה יש קצת ביקורת כלפי האולם, גם אם בסופו של דבר האורחים לא שמו לב לזה: היו לנו בקשות מדויקות מתי להוציא קינוח ומתי את הבר לילה, בקשות שהמפיק הסכים להן, אך המנהלת בערב האירוע לא הייתה מסונכרנת לפרטים שסוכמו עם המפיק. כמו כן לטעימות לא הביאו לנו את כל המבחר ונאלצנו להגיע למקום יותר משתכננו.
מבחינת ספקים: חייבים לקחת את מעצבת הבית. אלכוהול לא כלול במחיר המנה ואפשר להביא לבד או לשלם לשירותי בר חיצוני שעובד עם האולם בלבד (מחירים הוגנים וסבירים). אין הגבלה לגבי יתר הספקים.
שימו לב שהתשלום על תאורה והגברה כולל מוניטור, אנחנו שילמנו המון כסף על תאורה והגברה ולבסוף נאלצנו לשלם עוד 500 ₪ על מנת לשכור מוניטור לדיג'י, מה שהיה אמור להיות כלול במחיר ההגברה.
אם היינו צריכים לקבל את ההחלטה שנית, היינו סוגרים שוב בויה, בגלל האוכל והעיצוב. אבל לוקחים מפיקה שתעזור לנו להתנהל.
אהבתי: אוכל לא אהבתי: בלוחות זמנים טעון שיפור