תחילת התהליך עם תמרה היה קצת עקום... התאהבתי בשמלה, ולא התחברתי כל כך לתמרה. הרגשתי שכל הצעה שלי לשינוי בשמלה נתקלת בחומת אגו מסוג "אני המעצבת ואם ככה יצרתי את השמלה סימן שכך היא צריכה להיות", בשונה ממעצבות אחרות שהייתי אצלן קודם שביקשו שרק אגיד מה אני רוצה והן יחליפו ישנו ויסדרו לשביעות רצוני. בנוסף גם תמרה מאוד לא התחברה לחברה שלי שליוותה אותי בכל תהליך ההכנות וההתארגנות, וזה עשה לי גם תחושה מאוד לא נעימה. בסופו של דבר בגלל שמאוד אהבתי את השמלה כן בחרתי וסגרתי איתה. חייבת להודות שבדרך היה לי שלב שממש ממש הצטערתי על כך. הלכתי למדידה הראשונה ממש בלי חשק. למזלי ולשמחתי אמא שלי עזרה "לעשות סדר" ולשנות את האווירה, ואחרי המדידה השניה שכבר השמלה נתפרה למידותי התחלתי להרגיש שהיא שלי וזה עשה כיף והיה מרגש אז כל ההרגשה השתפרה. בסופו של דבר בערב הגדול קיבלתי אינסוף מחמאות, והרגשתי כמו נסיכה באגדות אז הכל היה שווה ואני שמחה שבחרתי בתמרה על אף הקשיים שבדרך.
רוצה לציין את נטשה המדהימה מכל, שמתאימה, מתקנת ומציעה דעה ועזרה ברצון בנועם ובחיוך, אין כמוך! אם הייתי עוברת את כל התהליך עם נטשה הכל היה נראה ומרגיש אחרת מהשניה הראשונה ללא ספק....
תאריך קבלת השירות: 06/02/17 אהבתי: עיצובים עדינים ומשגעים. נטשה מדהימה ומקסימה ומוכשרת ומקצועית ברמות לא אהבתי: את האגו של תמרה... הערות לגבי המחיר: תמרה הלכה לקראתי במחיר כיוון שהיו מאוד מעט תיקונים בשמלה קיימת? ובסופו של דבר החליפה את כל החלק התחתון לשביעות רצוני. המחיר היה מאוד הוגן
נועה יקרה, ראשית אני הכי שמחה שהיית מאושרת ביום הגדול שלך, כי זה בסופו של דבר הכי חשוב ואכן נראית כמו נסיכה מהאגדות. צר לי שהרגשת שהיו חריקות בינינו בדרך....המטרה שלי לאורך כל התהליך היתה שתיראי הכי מדהים שאפשר בשמלה ביום החתונה ואולי לא תמיד הצלחתי להבהיר את הסיבות בדרך. עשיתי את כל מה שאני יודעת לעשות יחד עם נטשה (שהיא אכן מדהימה) כדי שתקבלי את השמלה המושלמת וכך היה. מאחלת לכם אושר גדול והרבה מזל טוב.