לניקול הגעתי אחרי ניסיון כושל אצל מאפרת אחרת, בעקבות מחקר עומק בתיקי עבודות של הרבה מאפרות, וכבר במהלך הניסיון ידעתי שזה זה. ניקול מקצועית ברמה יוצאת דופן ובעלת מוסר עבודה גבוה (תשאלו אותה על הפעם ההיא שהיא באה לאפר כלה יומיים אחרי לידה). אני מבינה קצת באיפור ובמוצרים ובגלל זה דווקא הבחירה במאפרת הייתה יותר קשה לי, הצבתי דרישות מאד גבוהות וסגרתי עם ניקול בלי להתלבט אחרי שראיתי את סגנון העבודה, את הכלים ואת המוצרים שלה.
למתלבטות - תראו את אלבום העבודות שלה והסירו מלבכן כל ספק - לניקול יש מגע זהב, היא מאפרת מאד ורסטילית ועם זאת בעלת טאצ' ייחודי. היא לא שתלטנית כמו הרבה מאפרות אחרות ש"יודעות מה טוב לך" אלא תתייעץ איתך בכל שלב, תקשיב לך ובסוף תקלע בול ללוק שרצית. ניקול איפרה אותי, את שתי המלוות שלי ואת אמא שלי. האיפור היה מדהים (אתן לתמונות לדבר בעד עצמן) וכל הערב קיבלנו מחמאות ולא פחות חשוב, האיפור היה באמת עמיד בלי איירבראש!!! גולת הכותרת בעיני הייתה האיפור של אמא שלי, שניקול הורידה לה 10 שנים מהגיל בהינף מברשת וזאת בעיני מיומנות של מאפרת על. לא היינו מאלה שבוחרים ספקים לפי אינטראקציה אישית אלא לפי הביצועים, אבל למעלה מן הצורך אוסיף שניקול הייתה מאד נעימה ועזרה מאד להרגיע אותי בזמן אמת כשהייתה לי תקלה עם השיער. ...
תאריך קבלת השירות: 21/09/16 לא אהבתי: פחות התחברתי - שימוש במגבונים לחים. לא ייעודי לפנים ומייבש את העור (שלי לפחות), מציעה לכן לחשוב ביחד על אלטרנטיבה (מים מיסלריים לדוגמא) מחיר: 1,200 הערות לגבי המחיר: כולל ניסיון וריסים