הגענו לצ'רנה לגמרי במקרה, מסתבר שהיה כנס בלונאים (!) בדיוק בתאריך החתונה שלנו ולכן אמן בלונים אחר שהיה בחתונה של חברים ורק אותו הכרנו לא היה בארץ.. בהתחלה גם צ'רנה אמרה שהיא לא יודעת אם תהיה פנויה, אבל בסוף הכל הסתדר והיה פשוט מדהים !
המחיר שלה הוגן מאוד ולא השאיר לנו ספקות- לקחנו בשמחה ולא מתחרטים לרגע! צ'רנה מגיעה עם הרבה בלונים בכל מיני צורות, מושקעים בטירוף ויפים שלא להאמין. כולם, גדולים כקטנים, נהנו בטירוף מהאטרקציה ואנחנו יודעים בוודאות שהחתונה לא הייתה אותו הדבר בלי זה! יצא לנו להיות בכמה חתונות של חברים מאז החתונה שלנו שבהן היו אומני בלונים, ובכל פעם מחדש הבנו כמה זכינו עם צ'רנה :) בלונים ברמה אחרת לגמרי. היא מכינה גם בלונים מיוחדים לחתן ולכלה (אנחנו ביקשנו חד-קרן אבל לצערי אין איתם תמונות ברורות, באשמתנו כי כבר עפנו באוויר בשלב הזה של החתונה ולא חשבנו על כלום) ומכינה גם מסגרת לצילומים. בקיצור- שווה בטירוף. ...
תאריך קבלת השירות: 07/11/16 אהבתי: צ'רנה חמודה וקופצנית, והבלונים שהיא מכינה פשוט ברמה ! לא אהבתי: כלום ושום דבר :)