עוד הרבה זמן לפני שהחתונה שלנו הייתה באופק, ראיתי תמונות של מאמא צלמים עם הלוגו שלהם בפייסבוק וממש התלהבתי מהתמונות שלהם שהם ייחודיות להם. היה לי ברור שכיגיע היום בו נתחתן, הם יהיו הצלמים שלנו!
כבר מהפגישה הראשונה עם מתי, פגשנו בן אדם מקסים וסופר מקצועי. בכל החצי שנה שלפני החתונה היו לנו המון התלבטויות בנוגע לחתונה ולספקים נוספים, מתי היה תמיד זמין והשיב לנו על כל שאלה עם כל כך הרבה סבלנות.
לאורך כל היום המדהים שהיה לנו הוא היה הכי מדהים וכיפי. למרות שנאצלנו (בגלל האיחור של החתן) להתחיל את הצילומים שעה מאוחר יותר, מתי היה מאוד מרגיע, תיקתק את הצילומים והספיק לצלם המון המון תמונות מדהימות בלוקיישן קסום.
קיבלנו המון מחמאות על התמונות ועכשיו השלב שצריך לסנן לאלבום וזה ממש קשה! התמונות יפות אחת אחת!
לסיכום, אנחנו כל כך מרוצים מכל ההתנהלות מול מאמא צלמים ומהתוצאה המדהימה שללא ספק שווה כל שקל! אחת הבחירות הכי טובות שלנו! ממליצים בחום!
מודים לצוות של מאמא צלמים מכל הלב,
רותם וינון
אהבתי: הכל! הם מדהימים, מקצועים וכיפים והתמונות שלהם מדהימות וייחודיות! הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל