התחתנו בקומה 49 בעזריאלי בפברואר 2016 .
היה לנו אירוע מעולה !! האוכל ברמה גבוהה וטעים בטירוף (אותו שף של מסעדת 2C) , השירות מעולה, מנהל האירוע שלנו - רן תותח על ! העיצוב יצא בסופו של דבר מהמם , והמקום מיוחד ויש לו את הגימיק המדליק שלו- הנוף המהמם של תל אביב. פחות אהבנו את מישל , אחראית שיווק/מכירות שמולה סגרנו את העסקה - קצת מעופפת אבל בסוף הכל הסתדר (אחרי שאנחנו לא וויתרנו והתמקחנו על כל פרט) .
העיצוב- גם היה סיוט (כמו בהרבה אולמות לצערי) - לא מאשרים להביא עיצוב חיצוני אלא אם בתשלום נוסף אבל בסוף, לאחר מספר עימותים מול מיטל , הצלחנו לקבל ולעשות את מה שרצינו. אין חדר חתן כלה - יש לקחת את זה בחשבון , אנחנו שכרנו חדר במלון בבניין ליד בעזריאלי. וצריך לשלם על החניה ( 15-18 ש"ח לרכב) .
סה"כ היה לנו אירוע מושלם , יפה ומיוחד . מאוד נהננו גם לארגן אותו וגם תוך כדי האירוע עצמו . מקום ממש מיוחד ומומלץ בחום :) אנחנו מחפשים מישהו שיזמין אותנו לאירוע שם - אז אם מישהו סוגר שם , אשמח להזמנה ; )
תאריך קבלת השירות: 24/02/16 אהבתי: את האוכל, הנוף המיוחד, מנהל האירוע התותח והגמישות שלהם במספר דברים . לא אהבתי: חברת העיצוב, התשלום על החניה מחיר: 270 הערות לגבי המחיר: עלות למנה לא כולל כלום (בר, תאורה והגברה וכד')