נחשפנו לאיתמר בחתונה של חברים. כבר בקבלת הפנים, החיוך הרחב שלו ושמחת החיים תפסו את עינינו. ניגשנו אליו ודיברנו ארוכות, התרשמו מהאישיות האופטימית שלו. מרחבת הריקודים, לאורך כל האירוע, הבחנו בו בעמדתו נהנה מכל רגע, כאילו היה זה האירוע שלו. הייתה אווירה מעולה ומוזיקה משוגעת. כשחיפשנו תקליטים לחתונה שלנו היה ברור לנו שזה איתמר. הגורל האיר לנו פנים, וכשסגרנו תאריך בירוק על המים, השם של איתמר הופיע מבין אלו שהאולם עובד איתם. מיד הכרזנו שאותו אנחנו רוצים, מבלי להתפשר! למזלנו הרב, איתמר היה פנוי באותו התאריך ואנחנו היינו רגועים. בפגישה איתו לפני האירוע הבנו עד כמה צדקנו בבחירה הנחרצת שלנו. הוא קרא אותנו מבלי להכביר במילים, הבין את הטעם שלנו בקלילות ובמהירות, ובכלל- היה כל כך כיף לשבת ולדבר איתו, עד שבכלל לא הרגשנו שמדובר בפגישת עבודה. בחתונה עצמה ריחפנו! לא היה צורך לנקוב בשמות שירים ספציפיים בפניו, הוא פשוט קרא את האורחים, הרגיש אותם והקפיץ את כולם באוויר. זה היה אירוע קטן, לא רווי בצעירים, ואיכשהו, עד אחת וחצי בלילה לא עזבנו את הרחבה.
הרבה מהאורחים פנו אלינו לאחר החתונה ואמרו שהיה ווייב מטורף, אווירה כיפית משוחררת, שהמוזיקה הייתה אדירה. את כל הקרדיט מיד נתנו לאיתמר, היה ברור שזה בזכותו!
אחרי פגישה אחת ויחידה, עם המון שמחה וחיוכים, הוא הצליח להפוך את האירוע שלנו למלא באור וכיף! הרחק שם, על הבמה באולם, הוא פרגן במשך כל הערב, לא התעייף לרגע ונתן את כל כולו! וכמה שבחרנו נכון.....