נתחיל מהסוף- מדובר באישה מקסימה, שיודעת לעשות קסמים :) הגעתי אליה עם שמלה שקיבלתי מחברה, שמלה יפה אבל בגזרה שלא מתאימה לי בכלל. בהדרה לקחה אותה ועשתה ממנה שמלה שמתאימה לי בדיוק, בעיני שמלה פשוטה ויפה בדיוק כמו שרציתי, שלאורך כל הערב וגם אחריו קיבלתי עליה מחמאות, ולא פחות חשוב מזה- רקדתי איתה בכיף ובנוחות עד הלילה.
וביתר פירוט- התחתנתי בחתונת בזק- פחות מחודשיים לארגן את הכל. חברה שלי תפרה את השמלה שלה אצל בהדרה ושמעתי עליה רק דברים טובים, אז אחרי עיון קצר באתר שלה (כדאי לראות! עברו על תמונות לפני ואחרי ותראו בעצמכן שהיא יודעת לעשות ה-כל) התקשרתי וממש קיוויתי שלא תדחה אותי בגלל התאריך הקרוב. כבר מהשיחה הראשונה היה לי ברור שיהיה תענוג לעבוד איתה. היא הרגיעה אותי מהלחץ ומצאה לי תאריכים לשתי פגישות. לפגישה הראשונה הגעתי עם שתי שמלות מחברות, בחרנו אחת ובהדרה התחילה לעבוד- משכה בדים, תחרות, קישוטים, וככה הגענו להסכמה על משהו שאיתו נתחיל בפגישה הבאה.
הפגישה השנייה ארכה כשמונה שעות, ובכנות, היתה הפגישה שהכי נהניתי ממנה בכל ההכנות לחתונה. בהדרה משרה אווירה נינוחה ומצחיקה, והתהליך עצמו של ההכנה מאוד מהנה. בגלל הזמן הקצר שהיה לי לחפש שמלה, לא עשיתי את הסיבוב בין המעצבות השונות, אז אין לי למה להשוות, אבל אני יכולה להגיד בלב שלם שעם בהדרה התהליך היה פשוט ונהדר. מאוד היה חשוב לי שהשמלה תחמיא לי- בדרך כלל אני מאוד מתקשה במציאת שמלות שיחמיאו לי, אבל בהדרה ידעה בדיוק איפה לגזור ואיפה לתפור כדי שתצא שמלה מחמיאה. הגעתי עם כל מיני רעיונות משמלות שראיתי באנטרנט, אבל לא היה צריך להציג אותם כי מהר מאוד בהדרה הבינה את הסגנון. היא היתה פתוחה וכנה איתי ואמרה על חלק מהדברים שביקשתי שהיא יכולה לעשות אבל היא לא חושבת שזה יחמיא, והדגימה לי עם סיכות- לי היה חשוב לראות את ההדגמות האלה כדי לרדת מכל מיני רעיונות שהיו לי ולא באמת התאימו. חשוב לי לציין שבהדרה יצירתית בטירוף- ורואים איך ממש בכל רגע צץ לה עוד רעיון- אני מאוד נהניתי לנסות את הכל ולבחור. בסוף היום הזה יצאתי ממנה עם חיוך ענקי.
בחתונה עצמה הרגשתי מאוד בנוח בשמלה, היא לא הציקה בשום צורה. קיבלתי עליה המון מחמאות, ונהניתי ממנה מאוד.
לגבי המחיר- לי אישית כאב לשלם 5000 שקלים על שמלה לערב אחד. לבהדרה שילמתי 1800 שקלים, ואני חושבת שהשמלה היתה שווה את זה.