אין מילים לתאר כמה היא מדהימה!!!
בנעמה התאהבתי עוד משוטטות בפייסבוק הרבה לפני שהתארסתי, וכשהתחלנו לתכנן את החתונה לא היה לי ספק שהיא האחת. מעבר לעבודות המדהימות שהיא עושה, היא אדם כל כך אמיתי, מצחיק וחיובי שקשה שלא לרצות שתלווה אותך ביום כזה.
כבר בניסיון היה כיף ממש וקיבלתי את התחושה שאני בידיים טובות ושהיא תעשה הכל כדי שאהיה מרוצה ובסטנדרטים הכי גבוהים שיש. המחיר כולל איפור ושיער ניסיון ברמת גן, תוספות שיער, ריסים והגעה עד אליי ביום האירוע + הרווחתי גם מבצע חורף שכלל גם שיער לאחותי.
ביום החתונה נעמה הגיעה עוד לפני למקום ההתארגנות ברחובות (!) והייתה הכי סבלנית ומקסימה בעולם. במהלך השעות שהיא עבדה עליי ועל אחותי הקטנה הבנתי כמה היא מוכשרת וכמה היא משקיעה בכל פרט הכי קטן. בתור בחורה עם תסביכי מראה חששתי מאוד שאצא מאופרת מדי או לא מספיק יפה, ונעמה הצליחה לגרום לי להרגיש כמו נסיכה ובו בזמן להיראות כמו עצמי ולא כמו בתחפושת.
נפרדתי מנעמה באזור 2 וחצי בצהריים כשאני יצאתי לצילומים והיא המשיכה עם אמא שלי, ועד סוף האירוע האיפור והשיער החזיקו לי באופן מושלם, וכל זה כשאני עם שיער שרובו פזור. קיבלתי ים של מחמאות על הלוק וכמובן שהכל יצא מהמם בתמונות.
ממליצה בחום על נעמה לכל כלה, עם ידי הקסם שלה אין מישהי שיכולה לצאת לא מרוצה, וכל זה באווירה המושלמת לשלבים הכי מלחיצים ביום הזה - תודה!! :)...
תאריך קבלת השירות: 21/11/16 אהבתי: הרוגע, ידי הקסם והאווירה הכיפית בכל שלבי ההתארגנות לא אהבתי: אין דבר כזה! מחיר: 2,300 הערות לגבי המחיר: כולל ניסיון, תוספות, ריסים ושיער מלווה