אל תמיר הגענו דרך ההמלצה של האולם מאחר והוא צלם המקום.
כבר בפגישה ראינו את הקלילות, את הסגנון תמונות הייחודי והיצירתי והפיג לנו את כל החששות על חתונת החורף. סגרנו מוקדם מאוד אבל עד לחתונה תמיר היה זמין לכל שאלה ובקשה שרצינו.
ביום החתונה - הגיע שעה לפני הזמן !!!! צילם את כל האיפור, את המפגש, עזר להרגיע אותי ואת כל המשפחה שהיו מאוד לחוצים, יצר אווירה מדהימה. אפילו שצילם תכשיטים דאג להחזיר הכל למקום:)
הוא צילם כל רגע קסום, חשוב ודואג להרגיע אותנו בעקבות הגשם. שהתחלנו את התמונות נסענו לבתי קפה, להאנגרים ולמקומות קסומים שלא היינו מגלים לעולם בלי היצירתיות שלו. מאחר והיה גשום מאוד נסענו לאיזור האולם ועשינו תמונות מגניבות ומצחיקות בסופר, בחנות קרוואנים, בחנות רהיטים - בכל מקום שהלכנו שיבחו את היצירתיות שלו!
שאר הצלמים הגיעו בזמן, הציגו עצמם ודאגו להנציח כל רגע חשוב. בנסיעות לצילומים , בחופה ובבקבוקם היו גו פרו כדי לקבל סרטונים מהממים.
וכבר יומיים אחרי קיבלנו את סרטון בובות הראווה - שאין ספק שאם זה לא היה ארטתמיר לא היינו מצליחים לעשות את זה בחיים! הוא עזר לנו להבין את הגדרת צלם המקום - הכיר את המקום על בורו, הכיר את סטי הצילומים הקרובים ופשוט גרם לנו להרגיש בבית.
לסיום, מי שלא בוחר בתמיר מפסיד חוויה של פעם בחיים. אנחנו כבר יודעים מי יהיה הצלם בברית\ה ביום שיגיעו :)...
תאריך קבלת השירות: 01/12/16