אני באמת לא יודעת איך ומאיפה להתחיל לכתוב את ההמלצה על פוטוגנים. עינב ועמית הם פשוט הכל! הם מקצועים, יצירתיים, אדיבים, נעימים, מצחיקים הם פשוט מושלמים!
הפגישה הראשונה הייתה שלי ושל עינב לבד, זה היה אחרי יום עבודה ארוך ועייפות מצטברת אבל הפגישה הייתה כל כך כיפית קלילה ומצחיקה עד שנמשכה בלי לשים לב לעייפות או לשעה. כבר בפגישה הזו היה קליק מטורף וידעתי שעינב חייבת לצלם לי את הארוע בעיקר בגלל האנרגיות המטורפות שלה שידעתי שזה מה שאני רוצה בארוע שלי. את עמית הכרתי רק ביום החתונה וגיליתי בחור מצחיק ונעים שיודע בדיוק איזה פריים הוא רוצה ואיך לקבל אותו! עמית ועינב לקחו אותנו לחורשה קרובה למקום ההתארגנות ולגן ארועים ופשוט נתנו לנו להיות אנחנו וגם נתנו לחברים לקחת חלק בצילומים. במהלך הארוע עינב ועמית נתנו מעל ומעבר לקבל תמונות מעניינות ומהממות, החל מהחלפות עדשות מצלמה ועד זיוויות צילום מעניינות. לעינב יש אהבה וסקרנות בלתי פוסקת למקצוע כי היא מגיעה לתנוחות וזוויות צילום שרק צלם שמטורף על העבודה שלו יעשה ( עשתה פזצטות ואפילו נכנסה למתחת לשולחנות עם מפה על הראש :) )
אז זהו לסיכום ארוע בלי פוטוגנים לא יכול להיות מושלם, ואני לגמרי מחכה לארועים נוספים בחיים שלי רק כדי לפגוש את הצמד המושלם הזה שוב!...
אהבתי: הכל. באמת הכל. הערות לגבי המחיר: דרך איזיווד