אלוני והצלמים שלו פשוט מדהימים!
אל אלוני הגענו בעקבות המלצה, הוא הצלם הראשון והיחיד שפגשנו, פשוט לא היינו צריכים לפגוש עוד מישהו, ידענו ישר שזהו זה.
כשפגשנו את אלוני הוא ישר הצחיק אותנו וכמובן שזה כבש אותנו (בנוסף לוידיאו והתמונות היפהפיות שראינו), ידענו שאלוט האנרגיות שאנחנו רוצים ביום החתונה עצמו!
אלוני הגיע בזמן ההתארגנות כמובן בכדי לצלם אותי מתארגנת ונשאר לחכות שעה וחצי (!) בסוף ההתארגנות עד שהחתן הגיע, בסבלנות ובנועם.
במהלך כל היום אלוני היה יותר מצלם, הוא הצחיק אותנו ובכך שבר את הקרח ואת המבוכה שבצילומים (גם את של הבעל שמובך במהירות מלהיות במרכז העניינים ומול המצלמה), גרם לנו לצחוק כל פעם (שכמובן חיוך תמיד יוצא יפה בתמונות:)) ועזר במה שצריך - אם זה כאשר בן זוגי שכח את הטבעות רגע לפני החופה, אם זה בכדי לסדר לבן זוגי ולכל האחים המשפחות את העניבות ואם זה בכדי לארח לחברה:)
אלוני וצוות הצלמים שלו באמת היו מקצועיים ומקסימים, הם לא הורגשו בכלל במהלך החתונה, דבר שהיה לי מאוד חשוב.
ועוד עצה קטנה - תבקשו מאלוני את הטלפון של שלומי צלם המגנטים, גם לא יקר וגם מקסים!!
בקיצור, אלוני האלוף!!!