אני ואשתי היקרה, ליז התחתנו ביונו ב-13/9 והיה לנו פשוט אירוע מדהים, זו השורה התחתונה, מי שרוצה לשמוע מה הוביל לאירוע המהמם הזה מוזמן להמשיך לקרוא:)
נתחיל מזה שליונו הגענו ממש במקרה, אשתי רצתה לעשות אירוע על הים ובין החיפושים אחר דרישה זו הגענו ל-"קיסר ים". אשתי מאד התרשמה ומכיוון שכבר היינו בקיסריה הצעתי שנקפוץ ל YONO שכן חברה שלנו התחתנה שם בדצמבר והיה אירוע מקסים.
אשתי הסכימה אבל הזכירה שהסיכוי שנסגור שם אפסי שכן היא רוצה אירוע בים.
בפגישה עם רפי פגשנו אדם הגון, ישר שמדבר בגובה העיניים ושתוכו כברו.
רפי בעצם הוא הסיבה העיקרית שבגללה סגרנו שכן האמינות והכנות שלו הן תכונות נדירות בתחום האירועים בכלל ובאולמות האירועים בפרט.
הוא בא לקראתנו בכל מה שביקשנו ואפילו למרות שהיינו חתונה קטנה יחסית(270 מוזמנים) הוא לא הערים קשיים ובא במטרה לעזור לנו ככל יכולתו והוסיף לנו בר חצות בחינם כצ'ופר:)
אפילו אשתי התרצתה והבינה שאסור לפספס על אירוע עם מקצוען שכזה, מה גם שהמקום פשוט יפהייפה, ממש פנינה נחבאת באיזור התעשיה של קיסריה.
ועכשיו לאירוע עצמו - האירוע דפק כמו שעון שווייצרי- עובדי המקום יודעים את העבודה ונהנים לעשות אותה והתוצאה בהתאם. עד היום אנחנו מקבלים פידבקים חיוביים על כך.
האוכל המצויין לא איכזב והקינוחים פשוט מעולם אחר.
אם אתה גרים באיזור וגם אם לא, עשו לעצמכם טובה ותגשו ל YONO לפני שאתם סוגרים אולם. אני מבטיח לכם שפשוט אין תנאים, מתחם, ואנשי מקצוע שמשתווים למה שיש למקום הזה להציע.
בהערכה רבה,
דודי וליז:)
תאריך קבלת השירות: 13/09/16 אהבתי: אמינות כנות שפע ורפי רפי ועוד פעם רפי לא אהבתי: שאין להם אתר עם סיור וירטואלי, אבל אין תחליף למראה עיניים! הערות לגבי המחיר: מחיר הוגן ביחס לתמורה!