מהרגע שכף רגלינו דרכה בללוס ידענו שזה המקום שבו נתחתן! התאהבנו במקום בזכות הייחודיות והקסם שלו, אבל תוך כדי תכנון החתונה הבנו שהאנשים המדהימים שעומדים מאחורי ללוס הם שהופכים אותו לכזה. ג'וני ואיילה היקרים, אין לנו מילים לתאר כמה אנחנו מרוצים מהבחירה בכם. ההתנהלות מולכם הייתה נעימה, הגישה שלכם תמיד הייתה חיובית ופתוחה לכל רעיון, השריתם עלינו שקט, רוגע ותחושת ביטחון. ביום החתונה המקום היה נראה נפלא, הרבה מעבר לציפיות שלנו. הסתובבנו במתחם לפני הגעת האורחים והכל היה פשוט מושלם, הרגשנו שאנחנו בתוך חלום. כשהאורחים התחילו לזרום לאירוע, היה מספיק לראות את המבט הנרגש בעיניהם, את ההשתאות מהמקום ומהאווירה ואת החיוכים על פניהם, כדי לדעת שהקסם של המקום מחלחל לכולם. התחושות היו של אירוע ייחודי וחד פעמי. המחמאות שזרמו אלינו כמו יין בחתונה, המשיכו לזרום גם ימים אחריה. במהלך החתונה הכל תפקד כמו שצריך ועבר חלק ללא כל תקלה. כל בקשה קטנה מיד נענתה וטופלה בצורה הטובה ביותר.
עברו כמה ימים מהחתונה ואנחנו עדיין מרגישים בעננים. אנחנו רוצים להודות לכם מכל הלב, לא יכולנו לדמיין את היום הזה מושלם יותר מכפי שהיה.
תאריך קבלת השירות: 07/10/16 אהבתי: האווירה הקסומה, האנשים המדהימים והתחושה והידיעה שכל מה שנרצה אפשרי לא אהבתי: אהבנו הכל מהכל