אני 5 ימים אחרי החתונה, עוד לא כותבת תגובות אחרות על נותני השירות שלנו, אבל על יוסף מעידן המגנטים אני חייבת לכתוב, כדי להוציא את התסכול!
אם לא היה לי את הפרופורציות מנותני השירות האחרים המדהימים שלקחתי לחתונה גם בזכות האתר הזה, הייתי חושבת שבאתר הזה יש רק תגובות מתחזות. לקחתי את יוסף מעידן המגנטים בעקבות המלצה מהצלם המדהים שלנו, ואחרי שקראתי פה תגובות מדהימות, ולא לקחתי את הצלמים מהמגנטים המהממים שיש לנו על המקרר, בגלל שקראתי תגובות לא טובות באתרים ופה על ההתנהגות שלהם... אז ככה יוסף צילם, אבל ממש לא מספיק! אומנם אנשים יצאו עפ מגנטים, אבל הוא לא עשה מספיק עותקים, יש אנשים שיצאו בלי מגנטים. המגנטיפ האלה לא הגיעו אלינו. הדיסק שהוא הביא הייתה באיכות טכנית על הפנים, ויש מעט תמונות יחסית ל4 וחצי שעות של עבודה... ורובן לא מגוונות. חלק מהתמונות יצאו בסדר, אבל חלקן יצאו מזעזעות, הוא צילם אנשים כשהם לא מסתכלים על המצלמה כמו שצריך, ואפילו בתמונות חתן-כלה הוא עשה את הטעות הזו! ופיתח את התמונות למרות זאת... אני ראיתי תמונות של יסף מחתונת צהריים שהיו נראות נהדר ובגלל זה לקחתי אותו, בפועל חלק גדול מהתמוונת היו מזעזעות, אנשים יצאו חיוורים ממש! ולי אישית הפריע שרציתי שהוא יצלם אנשים מסויימים או אותי עם חברות והוא פשוט לא היה בשטח, פשוט נעלם להרבה זמן, אולי בשביל לפתח, אבל עדיין היה להרבה זמן. והוא הביא עוזר אז זה היה ממש לא לעניין שאני כמה פעמים לא פעם אחת, בחתונה רציתי אותו לתמונות והוא פשוט לא היה נוכח. גם קיבלתי ביקורות שהוא היה מעופף, ולא יזם לבוא לצלם, וממש לא היה לעניין.
ומה שהיה מתחת לכל ביקורת שהחצוף הזה עוד העז להגיד לאמא של בן זוגי, כשאמרה לו בוא תצלם אותה ועוד אנשים, הוא עוד העז להגיד לה, אני לא מצלם לפי בקשה אני מצלם רגעים. חצוף כזה! המטרה של הצלם מגנטים התפקיד שלו זה לצלם את האורחים ובטח את המשפחה ואת הזוג ב-ד-י-ו-ק לפי ד-ר-י-ש-ה! מאוד מאוכזבת, זו הייתה האטרקציה שפירגנתי לאורחים שלי כי אני יודעת כמה אני בתור אורחת אוהבת תמנות מגנטים, ואף פעם כשהייתי בחתונות לא נתקלתי ביחס כזה מחפיר... פשוט היה נוראי!
לא מבינה איך יש עליו כאלה תגובות...כאילו כתבו על בן אדם אחר......
עידן המגנטים & האטרקציות
לפני 8 שנים
שלום לקוראים היקרים,ראשית חשוב לי מאוד להדגיש שתגובה זאת לא באה לתקוף את דין המקסימה אלה לספר על הצד שלי בסיפור, כמובן שלפני כן שוחחתי עם דין לפני הכל חשובים לי היחסים עם הלקוח גם לאחר האירוע.
" הוא צילם אנשים כשהם לא מסתכלים על המצלמה " רוב צלמי המגנטים אכן מצלמים רק תמונות מגנטים מבוימות (הרבה יותר קל לעשות זאת) מהניסיון שלי הזוגות לרוב בוחרים בשירות שלי מהסיבה שאני מצלם תמונות ספונטניות עם אופי יותר אומנותי ( אלמד להבא לתת דגש על זה עוד לפני האירוע ללקוחות שלי).
" פשוט נעלם להרבה זמן " המקום שהאירוע התקיים, מקום מדהים ואכן צילמתי בו המון פעמים המינוס היחידי הוא שיש הפרדה מוחלטת בין אזור השולחנות לבין רחבת הריקודים, כפי שרובכם יודע המבוגרים שבחבורה מרגיש הרבה יותר בנוח בשולחנות ולרוב הצעירים נמצאים ברחבה, מה שאני עושה במקרים הללו זה פשוט להסתובב בין האורחים המבוגרים בכדי שגם הם ייהנו מהמגנטים, בגלל ההפרדה המוחלטת היו פרקי זמן גדולים יותר שלא הייתי נוכח ברחבה, אני מבין את דין שרצתה את הנוכחות המוחלטת שלי ברחבה אך כוונתי הייתה חיובית למרות שלא הובנה.
" גם קיבלתי ביקורות שהוא היה מעופף " זה קצת גרם לי לחייך אבל אני יכול להבין את החלק הזה אך לא מקבל! חלק ממה שאני מעניק לזוגות שלי באירוע זה לחייך לחייך והמון לחייך וגם קצת לרקוד עם האורחים כדי להעניק להם תחושה נעימה וחברית איתי, יתכן שישנם אנשים רואים זאת בעין פחות יפה ומעדיפים את הצלם הפנים הרציניות יותר.
" אני לא מצלם לפי בקשה אני מצלם רגעים " ניסיתי בכל כוחי לשחזר את המקרה הזה ובאמת באמת שלא הצלחתי להיזכר מתי בחיים שלי אמרתי את המילים הללו, הדבר היחיד שאני יכול לומר לדין ולאמא של בן זוגה שאני מתנצל אם זה נאמר מפי כי להיות חצוף זה הדבר האחרון שאני רוצה להיות למרות שלפעמים קוראים מקרים אחרים כמו למשל מגיע אורח אליי ושואל מדוע לא יצאה תמונת מגנט שלו וכשאני שואל האם אני צילמתי אותו רק עז הוא מבין שהוא הצתלם עם צלם אחר ולא איתי.
חשוב לי לציין שאת התגובה הזאת רשמתי רק לאחר ששוחחתי עם דין והסברתי לה את הצד שלי ואני מקווה שהטעם המר שהיה לה לגבי השירות שלי היה יותר מתוק.