אין אין אין על קסם הקרמל !!!
התחתנו אני ואשתי (רז וסיגל 16/9/16) בוילה פרטית וכמובן שאחד מהספקים שלנו היה צריך להיות קייטרינג.
כל האירוע כלל ספקי שירות שונים וקיבלנו המלצה מהמפיק של האירוע שלנו על קייטרינג קסם הקרמל.
נפגשנו ודיברנו כמה פעמים עם תום, בחור מדהיםםםם עם לב זהב, שהסביר לנו עליהם ועל הפרוצדורה.
לאחר שקיבלנו הצעת מחיר שהתאימה לנו המשכנו לארוחת טעימות מושקעת ביותר.
הארוחת טעימות כללה כמובן את כל המנות בתפריט, התבצעה באחד האולמות ששייכים לקייטרינג, ישבנו 6 נפשות בשולחן אחד, מעבר לאוכל קיבלנו פינוקי משקה (יינות ומשקאות מוגזים) בלי סוף.
הונחו לפנינו דפים שמכילים בפירוט מלא ומקיף על כל המנות, מעבר לכך היו מס' מלצרים ותום כמובן שנתן הסבר בעל פה על כל הסדר של ארוחת הטעימות ואופציות נוספות עבור כל קטגוריה ומנה, כמובן שלכולם היו שאלות ועל כל השאלות ללא יוצא מן הכלל תום נתן מענה בחום ולבביות גדולה.
לאחר ארוחת הטעימות בה סימנו מה כל אחד אהב וגיבשנו דעה הגענו למקום האירוע ובעזרת המפיק התחלנו להעריך ולסדר מה יהיה בכל מקום ואיך יראה האירוע.
ביום האירוע ולאחריו לא הפסקנו לשמוע כמה נהדר וטעים היה, בהחלט הבחירה בקסם הקרמל הייתה לא פחות ממצויינת, האוכל הוגש בצורה מדהימה, בטמפרטורות הנכונות ובפרזנציה מופלאה, אנשים התשגעו על האוכל והיה לנו ממש כיף לשמוע זאת מכולם.
הצוות היה מדהים, ודאגו לכל אחד ואחד מהאורחים בצורה אישית וחיננית וזה היה חשוב לנו באותה רמה כמו האוכל.
נהנינו ושמחנו מאוד שבחרנו בכם, ואין ספק שזאת הייתה אחת הבחירות של האירוע שלנו !!!
תודה רבה על הכל ומקווים שנתראה באירועים הבאים.... רז וסיגל (16/9/16)
תאריך קבלת השירות: 16/09/16 אהבתי: הכל לא אהבתי: אין