היחס החיובי שקיבלנו בימה התחיל כבר מהשיחה הראשונה שלי למנהל המקום (אילן) כדי לקבוע פגישת היכרות ראשונית. היה לנו אירוע מאוד קטן עם מעט מוזמנים, והתאכזבנו לגלות שבהרבה אולמות לא "התקבלנו" והעדיפו לוותר עלינו כלקוחות. בימה מהתחלה גרמו לי להרגיש בנוח והרגיעו אותי שבאמצע השבוע לא דורשים כמות מוזמנים מינימלית כלשהי. כשהגענו למקום נוכחנו גם במיקום המדהים ליד הים, בעיצוב המרהיב שנראה מפואר ומושקע אך עדין ולא מוגזם, באוכל המצוין, ובאטרקציות הקטנות ששבו את ליבנו (שייק פירות על הבר, מאפיה שבה אופים את הלחם במקום).
לאורך כל הדרך קיבלנו יחס מצוין ואדיב, גם כשהצקנו בשאלות ובקשות מטופשות תמיד נענינו ברצינות ובנעימות. הרגשתי שיש עם מי לדבר ולמי לפנות ושבאו לקראתנו בכל מה שביקשנו.
כמובן שבאופן בלתי נמנע היו כמה תקלות קטנות (למשל לא אמרו לנו ש"פגישת עיצוב" כוללת גם פגישה עם השף לבחירת התפריט כך שבאנו לא מוכנים והוא די התעצבן עלינו, אבל הוא היה העצבני היחיד ונפגשים איתו רק פעם אחת. או למשל חוסר בהירות לגבי החניה שהיתה אמורה להיות חינם לאורחים, אבל המכונה מזהה את הכרטיס כחינם רק אם מכניסים אותו בכיוון מסוים, כאשר אם מכניסים בכיוון אחר דורשת תשלום, ולא עמד שם מישהו שיסביר).
אבל באמת שסה"כ היה לא פחות ממדהים. נהנינו מהאירוע וגם האורחים נהנו מאוד וקיבלנו אין סוף מחמאות על המקום, העיצוב, האוכל ועוד. ממליצה בחום רב לכל מי ששוקל....
תאריך קבלת השירות: 12/09/16 אהבתי: הכל לא אהבתי: המחיר יחסית יקר (אבל לדעתי שווה את זה) מחיר: 300 הערות לגבי המחיר: ל-100 איש ראשונים ואז 240 לכל אורח נוסף