למיי סמייל הגענו לצערי דרך מגנט שהיה לנו על המקרר שהיה נראה טוב
– דיס המלצה נוראי. הם פשוט חובבנים הם התחייבנו לנו למינימום 400 מגנטים אז הוא פשוט הוציא כמעט 400 עותקים של התמונות שצילם אותנו המשפחה המצומצמת בתחילת האירוע וזהו. מה אני אעשה עם 400 מגנטים שלנו על המקרר?! פשוט חובבנות הם לא מקצועיים! ברחבה הוא צילם רק 9 תמונות ובקבלת פנים הוא צילם רק 8 תמונות של האורחים ובשעה 10 וחצי בלילה הוא צילם את התמונה האחרונה לפי הלוגים של המצלמה. על המקרר בעבודה שלנו אין תמונה אחת מהאירוע שלנו וגם החברים אמרו שאין להם מגנט אחד אז זה כאילו לא היו לנו מגנטים בכלל בחתונה וזה פספס את כל הפואנטה.
והילד שהוא הביא לצלם גם צילם את המלצרים והברמנים במקום את האורחים שלי.
בשעה 12 בלילה הוא בא לקחת את הכסף ולא רציתי לריב איתו למרות שחיפשתי אותו כל האירוע כדי לצלם אותי עם אנשים והבן אדם נעלם!
חודשיים אחרי החתונהבגלל שהתלוננו הוא הדפיס לנו מגנטים מהתמונות שהצלמים שלנו של החתונה צילמו (זום 18) שהיו מהממות אבל הוא הדפיס לנו אותם בלי המסגרת ואין לי מה לעשות עם מגנטים עם תמונות של אנשים בלי מסגרת של החתונה שלנו. אני לא ממליצה בכלל!!!
תאריך קבלת השירות: 26/05/16 אהבתי: שום דבר! לא אהבתי: שהאורחים שלי לא קיבלו תמונות
שהצלם נעלם ולא ראיתי אותו ברחבה כל הערב
שוא הגזים עם המגנטים שהוא צילם של המשפחה שלי מחיר: 1,200 הערות לגבי המחיר: לא שווה שקל!