התחתנתי ב- 31.8.16 ואחרי ההתאוששות מהחתונה יש לי המלצה רותחת על מעצב השיער המדהים שלי אריאל. כבר ביום שנפגשנו היה חיבור מידי. הוא המעצב שיער היחיד שקלט אותי והסכים איתי שלמרות שזה אוגוסט הכי יפה לי עם שיער פזור וכך היה. בבוקר החתונה אריאל הגיע למלון בזמן ואפילו הקדים מעט התחיל לעבוד עלי ופשוט תיקתק עניינים. בשלווה וברוגע שלו בלי להלחיץ אותי ועם סובלנות אדירה אריאל העביר לי את הבוקר בצורה מושלמת. כשאריאל סיים לעצב לי את השיער פשוט הייתי נפעמת מהתוצאה הסופית, נראיתי כמו נסיכה. כולם מסביבי לא הפסיקו להחמיא על כמה נראתי טוב. באירוע כל אחד שראה אותי החמיא לי על השיער. אריאל עשה לי פן מוברש מהמם עם תוספות שיער שהחזיק עד השעות הקטנות של הלילה.
בנוסף אריאל עבד על השיער גם של אמא שלי ושל אחותי ושתיהן יצאו סופר מרוצות בדיוק כמוני והכל במחיר סביר ביותר ביחס לשוק.
הסיכות לראש גם אותן השכרתי מאריאל. שתי סיכות מדהימות שהוא מעצב גם הן במחיר מצחיק ויחד עם עיצוב השיער שעשה לי פשוט שידרגו אותי לגמריי :)
אני רוצה לנצל את גם את הבמה הזאת להודות לאריאל שהוציא אותי ביום החשוב בחיי מליון דולר!!!...