מההתחלה ידענו שאנחנו רוצים חופה וקבלת פנים בגן ואת שאר האירוע באולם. האלה היה האולם הראשון שראינו בחורף ולא התלהבנו מהגן (שהיה אחד הדברים החשובים לנו ביותר) בהתחלה, לא הצלחנו לדמיין את הגן שבאותו הזמן היה עם הרבה ציוד בערמה, דשא שנראה הרוס, בלי צבע, אבל מההתחלה ראינו כמה האולם משדר חמימות וביתיות. אחרי סיבוב בהרבה אולמות, שבכולם הגן היה "גן", כלומר לא אמיתי, בלי דשא ובלי ההרגשה שרצינו, נכנסנו לאתר של האלה והתמונות של הגן פשוט כבשו אותנו. הבנו כמה פוטנציאל יש במקום שלא הצלחנו לראות בהתחלה. מאותו הרגע לא הסכמתי לראות אולמות נוספים ואמרתי לבן זוגי ששם אני רוצה להתחתן. "המקום מושלם", "הוא בדיוק מה שרצינו", "החדר חתן כלה מוחבא, ולא יראו אותו" (ובסוף הסתובבנו בקבלת פנים) ועוד הרבה משפטים שאמרתי על מנת לשכנע (את המשוכנע) להתחתן באלה, בקיצור המילה "אלה" לא ירדה לי מהשפתיים. וזה עוד היה לפני שסגרנו את העסקה.
רם, דאג לנו מהרגע הראשון. הוא היה קשוב לכל שאלה, נתן לנו להרגיש מספיק בנוח להגיע מתי שאנחנו רוצים כדי לדבר על הדברים הכי שוליים, העיקר שנהיה מרוצים.
עד היום (שבועיים אחרי), אנחנו מקבלים תשבוחות רבות על האירוע, ביניהן המקום (הנראות והעיצוב), האוכל והבר. הדבר היחיד בעיני שבדיעבד היינו משנים, לקיים פגישה עם מנהל האירוע לפני החתונה. האולם לא נוהג בדבר, אבל מבחינתנו זה היה חסר. ביום עצמו היה קשה לזכור להגיד את כל הדברים שרצינו. למשל זמנים שהיינו יכולים לדאוג להם מוקדם יותר (זמן חופה/ הגשת עיקריות שהתאחרו מאוד) ועוד. למרות האמור מנהלי האירוע עמלו קשות להפוך את הערב למושלם עבורנו בנוסף בשנה האחרונה (נכחתי בחתונה בשנה שעבר) ה"אלה" שינו דברים רבים כגון: הבר מוקם צמוד לרחבה (דבר שבהתחלה לא אהבתי ובאירוע עצמו הבנתי כמה חשוב ונכון מיקום הבר), העמדה של הדיג'י צמודה לבר (דבר חשוב מאוד!) הגשת סורבה בין המנה הראשונה לעיקרית, דבר שנתן אווירה של מסעדות יוקרה שנותנות מידי פעם פינוקים בין הארוחות. וזה כמובן ללא קשר להרגשת החום והביתיות שציינתי לפניכן.
מעצבת הבית של האלה - אתי, אישה בעלת כישרון יוצא דופן! העיצוב של המקום לא דומה לשום מקום אחר ויחד איתו העיצוב של המעמדי שולחנות והחצר. אתי זרמה עם השיגעונות שלי לשים 3 צבעים של מפיות על השולחנות, כדי ליצור צבעוניות נוספת באולם (המפות היו בצבע שחור), נתנה לנו יד חופשית להוסיף עיצוב משלנו (שלטים על הדוכנים בקבלת פנים)
האוכל והטעימות - באופן כללי אנחנו לא אנשים שאוהבים אוכל בחתונות, אנחנו אוהבים בדרך כלל את האוכל בקבלת פנים. ביום של הטעימות נתנו מעט ביקורות לשף של האלה והוא הקשיב להן אחת אחת ושיפר את המנות לפי בקשתנו (מידת עשייה של הסטייק, פחות תיבול לדג וכו'). לאחר האירוע, התשבוחות היו רבות בעיקר על הסטייק והסורבה, אנחנו התלהבנו מאוד מהקבבים של הבר קבב בקבלת פנים והפרגיות (הדברים שאנחנו אכלנו בחדר חתן כלה)
הבר- דורון מנהל הבר שה"אלה" עובדים איתו עשה לנו שקט מהרגע הראשון. הסביר לנו כיצד מתנהלים, הציע להוסיף אלכוהול במחירי יבואן ועוד. אני אסכם ואגיד שבשורה התחתונה האירוע היה ברמה הגבוהה ביותר. בערב האירוע היו סוגיות שיכלו להימנע לפניכן במידה והיתה פגישה עם מנהלי האירוע. "אלה", תודה רבה, אחרי שחגגנו את היום המאושר בחיינו אצלכם, אנחנו מרגישים חלק מהמשפחה :)...
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק