הגעתי לדרור דרך היריד של כלות חכמות ששם מצאתי את שמלת החלומות שלי במחיר מצחיק של 4000 ש"ח להשכרה!
אני אתחיל בלהגיד שהשמלה הייתה מושלמת מכל הבחינות וקיבלתי עליה המון מחמאות!
יחד עם זאת התהליך מול דרור לא היה כיף בכלל. לאורך כל הדרך קיבלתי את ההרגשה שאני כלה סוג ב' בגלל שקניתי את השמלה ביריד מוזל. היחס הלא נעים בא לידי ביטוי בחוסר סבלנות ובשלילה שלו לכל שינוי שרציתי לעשות בשמלה ללא נימוק ענייני, אלא רק אמר שזה לא יהיה יפה. הרגשתי שאין לי שליטה על מה שיהיה עם השמלה שלי ובאיזהשו שלב פשוט ויתרתי כי לא היה לי כוחות להילחם מולו.
השיא היה שלא קיבלתי את ההינומה שרציתי! מההתחלה אמרתי לדרור שאני רוצה הינומה ארוכה כי תמיד חלמתי שיהיה לי שובל לחופה והוא אמר שזה לא בעיה וכי תמיד יש הינומות מכל הסוגים במלאי לכן נבחר את ההינומה במעמד האיסוף של השמלה שהיה יומיים לפני החתונה. ברגע האמת כשביקשתי למדוד הינומה ארוכה, כמובן שבהתחלה הוא התנגד ושוב אמר שזה לא מתאים לי. בשל ההתעקשות שלי הוא נתן לי למדוד הינומה אחת ארוכה ללא שובל שבאמת לא החמיאה ובסוף נתן לי הינומה קצרה ופשוטה שנראית כאילו היא הוזמנה מהאינטרנט! כששאלתי אם יש הינומה קצרה אחרת הוא השיב כי זו היחידה שמתאימה לשמלה שלי, כל זאת בזמן שאני רואה המון הינומות תלויות ובטוח הייתה אחת שהייתי אוהבת!
אבל מאחר ומבחינתו אני כלה סוג ב', לא היה לו סבלנות אלי אז לקחתי את ההינומה ויצאתי ממנו בדמעות! וכל זאת יומיים לפני החתונה!
למזלי יצרתי קשר עם מעצבת אחרת שהסכימה להשכיר לי הינומה ונתנה לי את היחס שמגיע לי ככלה יומיים לפני חתונתה.
חשוב לי להדגיש שלא התמקחתי על המחיר בכלל, דרור קבע את המחיר ואני שילמתי בדיוק מה שהיה צריך! בשל כל החוויה הזו, ההמלצה שלי היא לסגור עם דרור רק אם מוכנים לשלם לפחות 10,000 עבור שמלה....
תאריך קבלת השירות: 24/08/16 אהבתי: השמלה יפה מאוד ואיכותית לא אהבתי: יחס לא נעים ומזלזל מחיר: 4,000 הערות לגבי המחיר: שמלה בהשכרה מיריד כלות חכמות